Bucuresti | 102,8FM RAYE - NATALIE DONT

Știri

smiley-instagram

Smiley a făcut primul milion pe Instagram. "Trebuie să am grijă ce fac" | VIDEO

Pe vremuri, pe la începutul anilor '90, când societatea românească era în tranziţie era la modă întrebarea: cum ai făcut primul milion de dolari? Acum, în era reţelelelor de socializare se întreabă cum ai făcut primul milion de followers?

andra-maluma-el-carrusel

Ce au făcut Andra și Maluma înaintea concertului de la București | VIDEO

Maluma și Andra au cântat sâmbătă, în prima zi a festivalului El Carrusel, care s-a desfășurat în Capitală, la Romexpo. Înaintea concertului lui Maluma, Andra s-a întâlnit cu artistul columbian în culise.

luis-fonsi-agueda-lopez-hepta

Ce pretenţii au Luis Fonsi şi Maluma pentru concertul de la Bucureşti

Sâmbătă, 30 iunie, Maluma şi Luis Fonsi vor concerta la Bucureşti, la Romexpo, în cadrul festivalului El Carrusel. Deşi sunt staruri internaţionale, pretenţiile lor pentru concertul din România sunt unele pământene.

shawn-mendes-hailey-baldwin-met-gala-hepta

Fosta iubită a lui Shawn Mendes a şters pozele cu ei de pe Instagram după ce s-a întors la Justin Bieber

Shawn Mendes a simţit pe pielea lui "efectul Bieber". Este atunci când iubita ta se întoarce la fostul partener care se întâmplă să fie Justin Bieber. Au mai păţit-o şi alţii, printre care The Weeknd.

zayn-malik-header-instagram

Zayn Malik a trecut la frizura de vară. În ce culori şi-a vopsit părul

Zayn a stat "la cutie" în ultima perioadă, dar a revenit în stil mare. Fsotul component al trupei One Direction a trecut la look-ul de vară.

kit-harington-sophie-turner

Sophie Turner a terminat filmările la Game of Thrones, dar s-a tuns precum Khaleesi, mama dragonilor

Sophie Turner, actriţa care o interpretează pe Sansa Stark în Game of Thrones, a terminat filmările ultimului sezon al serialului. Totuşi, nu s-a desprins definitiv de personajele din Game of Thrones.

ed-sheeran-oops-hepta

Ed Sheeran a fost dat în judecată pentru că ar fi copiat piesa „Let’s Get It On” a lui Marvin Gaye

Ed Sheeran a fost dat în judecată, fiindu-i cerute despăgubiri de cel puţin 100 de milioane de dolari, pentru că ar fi copiat mai multe părţi din piesa „Let’s Get It On” a lui Marvin Gaye pentru single-ul lui „Thinking Out Loud”.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!