Bucuresti | 102,8FM CARLAS DREAMS - 2013 - POHUI

Știri

Daily Instagram Posts

Demi Lovato a luat o decizie majoră. Şi-a făcut un tatuaj pentru a nu-şi uita promisiunea

Demi Lovato a anunţat pe Instagram Stories că a devenit o nouă persoană cu o nouă viaţă. Ea şi-a făcut şi un tatuaj cu această ocazie. Şi-a scris pe mână - "Free".

saha-cover-alex-velea-antonia-lino

Alex Velea și Antonia, iubire fierbinte în "Sahara" | VIDEO

Senzualitate, culoare și multă căldură se regăsesc în cel mai recent single semnat Alex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru ANTONIA, artistul lansează piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopți” moderne, care amintește de farmecul deșertului și al iubirilor nemuritoare. Noul single este o colaborare cu ANTONIA și Lino Golden.

p.diddy-header-hepta

P. Diddy a fost surprins cu o brunetă misterioasă. Cassie, iubita lui, a aflat din presă de escapadă

P. Diddy şi Cassie Ventura au o relaţie de câţiva ani, dar rămâne de văzut dacă aceasta va rezista şi după acest episod în care cântăreţul a fost văzut ieşind dintr-un hotel cu o brunetă misterioasă.

nicole-cherry-s'gapao

Muzică nouă | Alama feat. Nicole Cherry x Pacha Man - "S'agapao" (Official Music Video)

Vara, vibe-ul grecesc și producția românească se completează perfect în S’agapao, cea mai nouă piesă Alama feat. Nicole Cherry & Pacha Man. Piesa, compusă de Alama în mai puțin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry în ipostaza de a cânta pentru prima dată în limba greacă.

andra-vocea-romaniei-header-bun

Andra, prima declaraţie după ce a fost anunţată ca fiind noul antrenor la Vocea României

Producătorii show-ului Vocea României au anunţat că Andra este cel de-al patrulea antrenor pentru noul sezon. Ea se alătură lui Smiley, Tudor Chirilă şi Irinei Rimes.

keanu-reeves-header-hepta

Keanu Reeves laudă o actriţă din România: "Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul și meșteșugul ei"

Keanu Reeves este un tip modest şi foarte generos, iar acest lucru îl demonstrează permanent. Recent, el a lăudat o actriţă din România. Ei joacă în filmul "Siberia", care a avut premiera mondială pe 13 iulie.

neymar-meme-cupa-mondiala-header

Tot netul râde de Neymar după simulările de la Cupa Mondială. Cele mai tari meme-uri

După ce vezi apariţiile lui Neymar la Cupa Mondială din Rusia, realizezi că este un jucător important, dar un actor de mâna a treia. Un jucător trebuie să profite de momentele favorabile din timpul unui meci şi, când e cazul, să-l determine pe arbitru să ia decizii în favoarea sa.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!