Bucuresti | 102,8FM LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

speak-raluka-foc-la-ghete

Muzică nouă | Speak feat. Raluka - "Foc la ghete" (Official Music Video)

Vara asta căldură ne ia cu asalt şi se lasă cu „Foc la ghete” – jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Speak şi Raluka. După ce au cucerit internetul cu prima lor colaborare, Speak şi Raluka sunt pregătiţi să dea un nou sens expresiei „Foc la ghete”.

david-henrie-selena-gomez-header-instagram

Gata cu singurătatea! Cu el s-a distrat Selena Gomez de Ziua Americii

După paradele publice din ultimul timp ale lui Justin Bieber în care s-a afişat cu noua iubită, Hailey Baldwin, era normal ca şi Selena Gomez să răspundă într-un fel.

nicole-scherzinger-instagram-header

Nicole Scherzinger a încins plajele din Mykonos cu apariţiile sale | VIDEO

Se pare că Mykonos este destinaţia preferată de vedete pentru vacanţa de vară din acest an. Că vorbim de actori celebri sau cântăreţi la fel de cunoscuţi, toţi postează fotografii sau video din cunoscuta insulă grecească.

zayn-gigi-hadid-header-hepta

Cum le-a răspuns Gigi Hadid haterilor care spun că relaţia cu Zayn este fake

Gigi Hadid nu a mai suportat postările haterilor de pe reţelele de socializare şi le-a replica. Modelul este deranjat de faptul că tot mai mulţi spun despre relaţia ei cu Zayn că este un fake şi că stau doar pentru notorietate.

feli-instagram-half-header

Feli, schimbare majoră de look. Cu această ocazie şi-a arătat şi burtica de gravidă

Feli se pregăteşte să devină mamă, iar acest lucru l-a anunţat într-un mod original. Ea a lansat piesa "Două inimi" în care spune că va deveni mămică. Două inimi bat în mine / Două-mi şi doream de mică / Una este de la mama / Alta îmi va spune "Mămică"!.

drake-poza-club-hepta

Noul album al lui Drake creează probleme platformei Spotify. Mai mulţi utilizatori îşi cer banii înapoi

Mai mulţi utilizatori Spotify au criticat serviciul de streaming şi au cerut restituirea banilor pe abonamente pentru că platforma promovează prea mult noul album al lui Drake, „Scorpion".

halsey-Machine Gun Kelly-hepta

La câteva zile după ce s-a despărţit de G-Eazy, Halsey se întâlneşte cu un alt rapper celebru

G-Eazy şi Halsey au dat lovitura cu hitul "Him & I", dar colaborarea lor a fost dincolo de latura profesională. Relaţia lor a durat aproape un an, dar la începutul lunii iulie au decis să meargă pe drumuri separate.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!