Bucuresti | 102,8FM MATTHEW KOMA - KISSES BACK REMIX

Știri

neversea-2018-header

Cele mai tari fotografii cu distracţia de la festivalul Neversea

Între 5 şi 8 iulie aproape 200.000 de oameni au fost la festivalul Neversea, desfăşurat la Constanţa. Printre artiştii care au performat la această ediţie s-au aflat printre alţii Armin van Buuren, Steve Aoki, Aloe Blacc, Steve Angello, The Script, John Newman, Axwell / Ingrosso, Subcarpaţi, Scooter, Grasu XXL. Irina Rimes, Carla's Dreams, Alan Walker, Hardwell, Satra B.E.N.Z etc.

grasu-XXL-header-instagram

Incident la concertul lui Grasu XXL de la Neversea după ce a scandat împotriva Guvernului

Duminică, în ultima zi a festivalului Neversea, timp de o jumătate de oră, scena pe care cânta Grasu XXL a rămas fără curent electric. Momentul s-a petrecut la scurt timp după ce Grasu XXL a scandat împotriva Guvernului României.

rita-ora-tata-piscina-header

Rita Ora a oferit imagini fierbinţi din vacanţa de la Monaco

Rita Ora a ales o destinaţie luxoasă de vacanţă pentru începutul lunii iulie. El şi-a luat familia, iubitul şi alţi prieteni apropiaţi pentru câteva zile la Monaco.

selena-gomez-selfie-prieteni-hepta

Cu cine se distra Selena Gomez în momentul când Justin Bieber a cerut-o de soţie pe iubita lui

Selena Gomez şi Justin Bieber nu mai formează un cuplu de câteva luni, dar apropiaţii lor au tot sperat că cei doi se vor împăca. Nu mai e cazul după ce Justin a cerut-o de soţie pe iubita sa, modelul Hailey Baldwin.

hailey-baldwin-bahamas-header-hepta

Iubita lui Justin Bieber a arătat imensul inel de logodnă primit de la cântăreţ

Actorul Stephen Baldwin a postat pe Twitter informaţia că fiica sa, Hailey Baldwin, s-a logodit cu Justin Bieber. Ulterior, el a şters tweet-ul.

ProFM_vacantzatziki-header-refacut

PRO FM TE TRIMITE ÎN VACANTZATZIKI!

Corfu, Thasos, Zakintos, Halkidiki…haide în Vacantzatziki! Câștigă în fiecare zi o vacanță în Grecia!

chris-brown-header-hepta

Chris Brown a fost arestat imediat după încheierea unui concert în Florida

Rapperul Chris Brown a fost arestat joi seară, imediat după ce a încheiat un concert susţinut într-un oraş din Florida, sub acuzaţia de agresiune şi a fost dus la închisoarea din Palm Beach.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!