Bucuresti | 102,8FM ALMOST MONDAY - CANT SLOW DOWN (NEW PW)

Știri

rihanna-colaj-instagram-header

Rihanna a fost dată de gol! Cu ce obiect pleacă mai mereu de la petreceri | VIDEO

Rihanna se află în plină campanie de promovare a noului film în care joacă - Ocean's 8. Ea a fost invitată în cadrul emisiunii "The Graham Norton Show", alături de o parte din actorii din noua peliculă.

vocea-romaniei-header

A fost anunţat şi al treilea antrenor din noul sezon "Vocea României"

După Irina Rimes şi Tudor Chirilă, producătorii show-ului Vocea României au anunţat numele şi celui de-al treilea antrenor care va apărea în următorul sezon.

Created with GIMP

Fosta iubită a lui Jason Derulo şi 50 Cent a întors toate privirile în Mykonos cu costumele de baie

După cum probabil ai observat, mai toată lumea a dat Ibiza pe o altă insulă unde distracţia este cuvântul de ordine. Este vorba de Mykonos din Grecia. Astă vară au fost văzute foarte multe VIP-uri, de la actori celebri până la artişti de top.

razi-ca-prostu-radio-edition

Râzi ca prostu' - Radio Edition | ProFM vs Kiss FM vs Virgin Radio. Cine a avut cele mai tari glume

Gaşca de la Râzi ca Prostu' a lansat o ediţie specială a celebrului battle joke. Este vorba de radio edition, iar glumele s-au făcut între matinalii ProFM, Kiss FM şi Virgin Radio.

kit-harington-rose-leslie-nunta-header

Kit Harington s-a căsătorit la castel, exact ca în Game of Thrones

Sâmbătă a fost o zi tristă pentru multe fete, asta pentru că Kit Harington, actorul care îl interpretează Jon Snow în Game of Thrones, s-a căsătorit cu o actriță din celebrul serial. Este vorba de Rose Leslie.

mc-donald's-ziua-inghetatei

McDonald’s sărbătorește azi Ziua Înghețatei (P)

Astăzi, 25 iunie, McDonald’s sărbătorește, pentru al șaselea an consecutiv, Ziua Înghețatei. Astfel, toate restaurantele fac cinste cu câte o înghețată la cornet pentru fiecare client.

delia-piscina-header

Delia a adunat zeci de mii de like-uri cu această fotografie în costum de baie

A venit vara, iar mulţi artişti au început să posteze fotografii din ce în ce mai îndrăzneţe pe reţelele de socializare. Delia nu face excepţie.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!