Bucuresti | 102,8FM KYGO - WHATEVER

Știri

Noaptea-Tarziu_Liviu Teodoresc_SemiZeu

Băieţii de la Noaptea Târziu şi Liviu Teodorescu, tinuţi sub papuc în clipul "Semizeu"

Orice naş îţi are naşul, iar în casa semizeilor, Noaptea Tâziu şi Liviu Teodorescu nu cântă niciun cocoş, ci doar găinile. După ce au lansat “Bani de chirie“, vloggerii de la Noaptea Târziu colaboreaza din nou cu Liviu Teodorescu pentru single-ul şi videoclipul “Semizeu”. Mai mult semi decat zeu, fiecare dintre cei patru gangsteri – Cuza, Cucu, Emi şi Liviu sunt bine tinuţi sub papuc de către parteneră.

shakira-lanturi-hepta

Shakira, criticată din cauza unui obiect similar unui simbol nazist comercializat pe site-ul său

Shakira a fost criticată pentru un medalion cu motiv similar unui simbol nazist, "soarele negru", comercializat pe site-ul său cu ocazia turneului pe care îl susţine în prezent, El Dorado World Tour.

shakira-el-dorado-header-hepta

Shakira şi-a înnebunit fanii cu mişcările sale la concertul din Franţa, dar mai ales cu ţinutele transparente

În timp ce iubitul ei, Gerard Pique, este cu naţionala Spaniei la Cupa Mondială din Rusia, Shakira îşi continuă turneul mondial "El Dorado".

smiley-focus-instagram

Smiley a postat o imagine de doliu după care a plecat pe muntele Athos

Smiley şi-a îngrijorat fanii, care au observat că acesta a postat o imagine de doliu pe reţelele de socializare. Mai mult, după aceea el a plecat pe muntele Athos să se roage.

camila-cabello-header-hepta

Camila Cabello, momente tandre cu noul iubit la Barcelona! Matthew este om de radio şi producător

S-a vorbit mult despre Camila Cabello şi noul ei iubit. Au fost surprinşi săruntându-se la Billboards Music Awards 2018, dar înainte ei au petrecut o vacanţă romantică în Cabo San Lucas.

Cardi-B_Be-Careful-print-screen

Cardi B a dezvăluit că s-a căsătorit în secret anul trecut

Este oficial, Cardi B s-a căsătorit cu iubitul ei, Offset, unul din membrii trupei Migos. Aceasta a postat un mesaj pe Twitter prin care confirmă că s-a măritat.

Black-Eyed-Peas-header

Trupa Black Eyed Peas va cânta la Untold! În ce zi este programat concertul

Trupa americană Black Eyed Peas va susţine un concert la Festivalul Untold, care se va desfăşura între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!