Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

DJ Sava ft. Misha Miller - Wild Fire

Muzică nouă | DJ Sava feat. Misha Miller - "Wild Fire" (Official Video)

“Wild Fire”: aşa se numeşte cel mai nou single şi videoclip pe care DJ Sava l-a lansat alături de Misha Miller. Piesa este disponibilă pe toate platformele digitale de download şi streaming.

vocea-romaniei-scaune

Surpriză! A fost anunţat cel de-al patrulea antrenor la Vocea României | VIDEO

După Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley, producătorii show-ului Vocea României au anunţat şi numele celui de-al patrulea antrenor al noului sezon.

airbag-smartphone

A apărut airbagul pentru smartphone. Poate fi montat pe orice telefon | VIDEO

Când îţi cumperi ultimul model de smartphone te doare sufletul când îl mai scapi pe joc, asta pentru că poate te gândeşti că mai ai multe rate de plătit la el. Uneori, nu suficiente folia de sticlă de pe ecran şi o husă serioasă.

beyonce-incident-varsovia-header

Incident la concertul lui Beyonce din Polonia. Pompierii au folosit scări ca să ajungă la ea | VIDEO

Turneul mondial On The Run II în care Beyonce cântă alături de Jay-Z, a ajuns sâmbătă la Varşovia, Polonia. Show-ul a fost unul cu peripeţii pentru Beyonce.

drake-smoke-dwag-instagram-header

Un alt rapper cunoscut a fost împuşcat mortal. Ce mesaj a postat Drake despre prietenul său

Rapperul canadian Smoke Dawg, în vârstă de 21 de ani, fost colaborator al lui Drake, a fost împuşcat mortal sâmbătă noapte, în Toronto.

cheryl-liam-payne-header-hepta

S-au despărţit! Una dintre cele mai frumoase cântăreţe din lume este din nou singură

După mai multe perioade în care s-au separat, în speranţa că-şi vor salva relaţia. Cheryl şi Liam Payne au anunţat că s-au despărţit. Cei doi au postat un mesaj pe Twitter, unde au 7 milioane de followers.

maluma-instagram-concert-bucuresti

Cele mai tari imagini de la concertul lui Maluma de la Bucureşti

Maluma a făcut show sâmbătă seară la festivalul El Carrusel care s-a desfăşurat în Bucureşti. A cântat marile sale hituri în faţa unui public care a avut de înfruntat ploaia.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!