Bucuresti | 102,8FM LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

taylor-swift-joe-alwyn-snorkelling-header

Primele fotografii cu Taylor Swift şi noul iubit. S-au distrat pe o plajă exotică din Caraibe

Taylor Swift a făcut o pauză cu turneul său mondial "Reputation Stadium Tour" şi s-a distrat câteva zile în Marea Caraibilor. Mai precis, a ales două insule exclusiviste Turks și Caicos, situate la sud-est de Bahamas şi aproape 1.000 de km de Miami.

tatuaj-nereusit-header

Au vrut nişte tatuaje originale, dar rezultatul a fost un dezastru. Cele mai nereuşite "opere de artă"

Tatuajele au depăşit demult statutul tabu pe care l-au avut mult timp. Acum oricine îşi poate face oricând un tatuaj. Unele sunt reuşite, altele mai puţin. Depinde foarte mult de desen şi de cine îl realizează. Practic, îţi poţi desena orice vrei pe piele.

lora-instagram-colorata

Aşa arăta Lora la 17 ani. Cu greu ai recunoaşte-o dacă nu ai ştii cine e

De multe ori auzim din partea celebrităţilor că nu uită de unde au plecat şi că nu le e ruşine cu deciziile din trecutul lor. Lora a postat pe Instagram o fotografie din perioada când nu era cunoscută, dar avea o mie de visuri.

liviu-teodorescu-toate-momentele

Muzică nouă | Liviu Teodorescu - "Toate Momentele" | #LiTEMoments Vol.2

Prima piesă cu care Liviu a dat startul sezonului doi, #LiTEmoments se numeşte „Toate momentele” şi expune un episod destul de dificil din viaţa sa personală.

maluma-par-impletit-tatuaj-instagram

Ce tatuaj şi-a făcut Maluma imediat după concertul de la Bucureşti

Maluma a făcut show la Bucureşti, dar şi-a enervat şi o parte dintre admiratori după ce a spus: "A fost incredibil să-i văd pe toți oamenii aceia cum îmi cântau piesele. Ştiu că ei nu cunosc limba engleză sau limba spaniolă, dar îmi ştiau toate melodiile.", a spus Maluma într-un story pe Instagram.

facebook-premier-league

Facebook a cumpărat drepturile de televizare pentru Premier League! În ce ţări se pot vedea meciurile

Potrivit presei din Anglia, meciurile din prima ligă a Angliei vor fi transmise şi de platforma Facebook. Începând cu 2019, reţeaua de socializare are dreptul să difuzeze meciurile din Premier League.

Andra-kiss-day

Andra a povestit cum a fost primul ei sărut cu Cătălin Măruţă

În 2018, Andra şi Cătălin Măruţă sărbătoresc zece ani de căsnicie. În fiecare an, în data de 6 iulie se celebrează Ziua Mondială a Sărutului. Cu aceasta ocazie, Andra şi Cătălin îşi aduc aminte de începuturile relaţiei lor şi cât de special a fost primul sărut.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!