Bucuresti | 102,8FM RAYE - NATALIE DONT

Știri

maradona-meme-coca-header-bunul

Cele mai bune meme-uri despre reacţiile lui Maradona din meciul Nigeria - Argentina

Imaginile cu Maradona din meciul Argentina - Nigeria de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia au făcut înconjurul lumii, asta pentru că Diego a avut multe reacţii ciudate. Mulţi spun că ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise.

shia-labeouf-surpriza-bun

Reacţiile vedetelor în momentul când își întâlnesc idolii din copilărie sau adolescență | VIDEO

Cu toţii am avut la un moment dat o iubire secretă, de care numai noi am ştiut, asta pentru că ne-a fost teamă să-i spunem că o iubim, nu am avut curaj, au fost prea timizi sau ne-am speriat de o eventuală respingere din partea sa.

bryan_adams_princess_diana-header

Bryan Adams a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Prinţesa Diana

A fost doar o relaţie de prietenie între Bryan Adams şi Prinţesa Diana? Depinde pe cine întrebi acest lucru. În luna martie a acestui an au circulat zvonuri despre o presupusă relaţie amoroasă între Bryan şi Diana.

delia-brunet-breton-instagram

Delia a dat blondul pe brunet. "Aduci bine cu Laura Stoica"

Delia ne-a obişnuit cu imaginea sa cameleonică. Îşi schimbă foarte des look-ul, poate pentru că se plictiseşte repede de imaginea sa.

demi-lovato-clean-bandit-print-screen

Asta-i cea mai căutată melodie a momentului pe Shazam România

Hitul românesc al momentului este fără îndoială "Mă doare la bass" - Marius Moga feat. Shift & What's UP. Totuşi, nu această este cea mai căutată melodie pe Shazam România, asta pentru că mai toată lumea ştie cine cântă piesa.

raluka-dus-costum-baie-header

Cele mai tari fotografii în costume de baie ale artistelor din România

A venit vara iar artistele din România au plecat în vacanţe, multe dintre ele în locuri exotice. Cu această ocazie, reţelele de socializare s-au umplut cu fotografii. Nu lipsesc cele în care cântăreţele s-au pozat în costume de baie.

perle-bac-2018

Perle la BAC 2018 | "Eminescu a murit de multe, dar ce e trist e că nu a terminat Luceafărul"

Ca în fiecare an, perlele de la BAC ne fac să ne întrebăm ce materii au studiat unii sau mai bine spus, au studiat ceva? Şi în 2018 există o colecţie de "nestemate lingvistice", dar şi deducţii ilogice şi fanteziste.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!