Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan SACO - GOTTA GIVE ME

Știri

CREDIT: HBOGUNPOWDER (mini, 2017)KIT HARINGTON

Decizia cu care Kit Harington şi-a dezamăgit fanele. Ce se va întâmpla după încheierea Game Of Thrones

Filmările pentru ultimul sezon al serialului Game of Thrones sunt pe final. Ultimele episoade le vom vedea abia în 2019, aşa că mai avem ceva de aşteptat, dar producătorii au anunţat că sezonul 8 va fi epic.

maluma-moscova-header

Ce mesaj i-a transmis Maluma celui care l-a jefuit în timp ce vedea un meci la Cupa Mondială

Nu toată lumea s-a bucurat de prima săptămănă a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Maluma a fost prădat de hoţi care i-au furat din camera de hotel bunuri de aproape 800.000 de euro.

marius-moga-ma-doare-la-bass

Cele mai vizualizate clipuri româneşti din ultima săptămână

Se anunţă o vară plină de hituri sau cel puţin de multe piese lansate de artiştii români. Începutul e promiţător dacă ar fi să ne luăm după lansările din ultima perioadă.

janet-jackson-header-hepta

Janet Jackson a suferit mulţi ani de o boală despre care abia acum a vorbit

Cântăreaţa americană Janet Jackson a vorbit despre "intensa" sa bătălie cu depresia, ale cărei cauze ar fi un complex de inferioritate pe care l-a avut din copilărie, precum şi rasismul şi sexismul cu care s-a confruntat de-a lungul vieţii, într-un articol publicat în revista Essence.

justin-bieber-header-hepta

După despărţirea de Selena Gomez, Justin Bieber s-a întors la fosta iubită, căreia îi face toate poftele

Justin Bieber a trecut repede peste despărţirea de Selena Gomez. Mai mult, el s-a întors la fosta iubită, pe care Selena nu o suporta. În perioada când au fost împreună, Selena l-a dus pe Justin la terapie de grup în încercarea de a o uita pe fosta.

ronaldo-georgina-rodriguez-header-hepta

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou iubitei sale în valoare de 650.000 de euro

Cristiano Ronaldo este până în prezent omul Cupei Mondiale din Rusia. El a marcat toate golurile Portugaliei în primele meciuri din grupă cu Spania şi Maroc, adică patru.

dua-lipa-header-ny-hepta

Dua Lipa le-a aprins imaginaţia bărbaţilor cu această rochie, care a avut o crăpătură adâncă

Dua Lipa s-a împăcat cu fostul ei iubit, modelul Isaac Carew. Prezenţa lor la New York nu a trecut neobservată. Dua l-a însoţit pe Isaac la evenimentul organizat de V Magazine.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!