Bucuresti | 102,8FM KENNEDY RYON - EGO (NEW PW)

Știri

Antonia și mama ei

Mama Antoniei, apariție irezistibilă la 53 de ani. Denise a fost comparată cu o actriță celebră: ”Pur și simplu radiezi!”

Antonia este una dintre cele mai sexy vedete de la noi și se mândrește cu un fizic impresionant în ciuda faptului că a născut trei copii. Artista face mișcare, însă a moștenit genele bune și de la mama ei, care face furori pe rețelele sociale la 53 de ani.

delia-imachaij-profi-instagram

Delia, reacție dură după ce fanii au criticat-o pentru că a cerut bani de la Guvern: ”Nu o să rămân indiferentă!”

UK Television show GMTV celebrates 10th Birthday

Ce mai fac și cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls: după faimă, au ajuns falimentare și anorexice

În urma cu 18 ani, gemenele Gabriela și Monica Irimia, cunoscute ca Cheeky Girls, luat cu asalt showbizul din Marea Britanie. Deși mulți au spus că muzica lor este efectiv de “neascultat”, fetele au ajuns pe primele locuri în topurile britanice. Cine nu a fredonat, măcar o dată, în glumă, Cheeky Song (Touch My Bum)? :)

Vladuta Lupau22

Ce face Vlăduța Lupău după ce s-a vindecat de Covid-19. Artista și-a surprins fanii: ”Dacă ar arăta așa țărăncuțele, jur că m-aș muta la sat!”

Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva săptămâni, când a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus, însă a învins boala și și-a reluat activitățile.

Lora

Lora, irezistibil de senzuală alături de Fuego. Imaginea a făcut furori pe internet: ”Strălucești ca un diamant!”

Printre cele mai sexy vedete din România se numără, fără îndoială, și Lora, care se mândrește cu un fizic impresionant, pe care nu ratează nicio ocazie să și-l etaleze.

Grammy 2021 | Beyonce primește cele mai multe nominalizări. The Weeknd acuză sistemul „corupt”, iar Justin Bieber reacționează public pe Instagram

Săptămâna aceasta au fost anunțate nominalizările la premiile Grammy 2021. Beyonce a primit cele mai multe nominalizări, nouă la număr, deși nu a lansat niciun album de studio în 2020. Queen B a scos însă pe piață track-ul Black Parade și albumul vizual Black Is King. În plus, a avut o colaborare cu Megan Thee Stallion.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, în cea mai îndrăzneață apariție din 2020: s-a lăsat filmată complet dezbrăcată și a postat clipul pe Instagram

După show-ul incendiar de pe scena American Music Awards, Jennifer Lopez pregătește acum lansarea unei noi piese, dar și a propriului business de beauty. JLo a lansat marți, pe Instagram, un video de promovare, de departe cel mai îndrăzneț în care a apărut până acum.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!