Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

Celine Dion, 2007. Getty Images

Celine Dion, într-o fotografie spectaculoasă, la câteva zile de la mesajul emoționat transmis fanilor ei: Momentele grele au meritat pentru ce aveam să găsesc

Celine Dion și-a încântat fanii cu o imagine specială, la doar câteva zile de la mesajul emoționat pe care l-a transmis admiratorilor ei.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Jennifer Lopez, mărturisiri despre depresia din pandemie: „Fiica mea plângea și mă întreba: Mama, de ce se întâmplă toate acestea?”

Jennifer Lopez a dezvăluit că a suferit de depresie în timpul acestei pandemii. Afectată a fost și fiica ei, Emme, care într-o zi a izbucnit în plâns și a întrebat-o pe artistă: Mama, de ce se întâmplă toate acestea? 

antonia111

Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vicenzo Castellano. Ce spune cântăreața despre nunta cu Alex Velea

Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vicenzo Castellano, bărbatul căruia i-a dăruit o fiică și de care s-a separat în 2013. Șapte ani mai târziu, aceasta a dezvăluit că acum este liberă.

eros ramazzotti

În urmă cu 15 ani toate româncele erau îndrăgostite de el! Cum arată Eros Ramazzotti la 57 de ani

În anii ’90 toată lumea fredona “Se bastasse una bella canzone”, iar Eros Ramazzotti era idolul adolescentelor din întreaga Europă. Italianul făcea furori în topuri cu piesele sale de iubire.

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Tiberiu Argint. Motivul pentru care a ales să-și țină iubitul ascuns: ”Am fost ca o carte deschisă!”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Andreea Bălan, însă ea a găsit puterea de a merge mai departe de fiecare dată. Deși divorțul de George Burcea a fost un șoc pentru ea, artista și-a refăcut viața, însă a ales să-și țină relația departe de ochii curioși ai publicului.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Harry Styles a pozat în rochie pentru Vogue și a stârnit revolta pe internet: “Aduceți bărbații adevărați înapoi!”

Harry Styles a intrat în istorie cu apariția sa pe coperta Vogue. Cântărețul britanic în vârstă de 26 de ani este primul bărbat care apare singur pe coperta celebrei reviste, în 127 de ani de existență.

Delia, escapadă romantică în Maldive, în mijlocul pandemiei de Covid-19. Fanii au reacționat imediat: ”Asta înseamnă să-ți trăiești viața!”

Delia este recunoscută pentru pasiunea pentru călătorii și nici măcar pandemia de coronavirus nu o ține departe de destinațiile exotice pe care le îndrăgește. Artista și-a făcut bagajele și a plecat în Maldive, iar imaginile inedite i-au dat gata pe fani.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!