Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

BeFunky-collage (5)

Inna, gest impresionant pentru prietena ei de 15 ani. Artista i-a dăruit o mașină așa cum a visat dintotdeauna: ”Hai înăuntru, e a ta!”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și se bucură de un succes răsunător, însă nu a uitat de oamenii dragi care i-au fost alături în ultimii ani.

cu ce diete au slabit vedetele din romania

Campioane la slăbit în 2020: cu ce diete au scapăt de kilogramele în plus vedetele din România

Au suferit din cauza kilogramelor în plus, însă acum se mândresc cu siluetele lor. 2020 a fost anul în care Oana Roman, Gabriela Cristea și Oana Radu s-au ambiționat să topească acele kilograme care le dădeau bătăi de cap. Iată cu ce diete au slăbit vedetele din România:

Miley Cyrus și Dua Lipa

Miley Cyrus și Dua Lipa, provocatoare în cel mai „hot” videoclip al sfârșitului de an: „Prisoner”

Miley Cyrus și Dua Lipa au lansat „Prisoner”, o piesă ce vine la pachet cu un videoclip super hot.

Shawn Mendes, Justin Bieber. Gety Images

Cea mai așteptată colaborare: Justin Bieber & Shawn Mendes au lansat „Monster”. Peste 2.500.000 de vizualizări în cinci ore

Demi Lovato. Foto: Getty Images

Cum arată acum Demi Lovato, după cea mai îndrăzneață tunsoare: „Am făcut ceva ....”. Fanii artistei au reacționat: OMG!

Demi Lovato are o reputație când vine vorba de schimbări îndrăznețe de look, însă ultima transformare i-a surprins total pe fani, pentru că este una radicală. Artista a optat pentru o tunsoare pixie și o nouă culoare a părului: blond să fie!

maxresdefault

Mihai de la 3 Sud Est, bolnav de coronavirus. Artistul de 44 de ani este internat la ATI și are nevoie de plasmă

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este infectat cu noul coronavirus și se află internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Municipal Medgidia. Starea cântărețului de 44 de ani este delicată în aceste momente, iar medicii spun că are nevoie de plasmă.

oana radu1s

Oana Radu, schimbare radicală de look. Cântăreața s-a tuns scurt și a făcut publice imaginile: ”Am curaj să v-o arăt pe noua Oana!”

Oana Radu s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, însă a reușit să câștige această luptă. Artista a slăbit mult în ultima perioadă, iar acum a decis că e momentul pentru o schimbare de look.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!