Bucuresti | 102,8FM SHAGGY - ULTIMATUM

Știri

adi sina

Adi Sână, testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu două săptămâni: ”Am avut dureri cumplite, parcă era o menghină la capul meu!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar printre vedetele depistate pozitiv se numără și Adrian Sînă. Artistul a mărturisit că a fost testat pozitiv la începutul lunii noiembrie.

cleopatra

Cum a început povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: ”Când l-am cunoscut, avea prietenă. Șansele să fim împreună erau aproape zero!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au logodit, însă evenimentul a venit foarte natural pentru ei. Cântăreața a mărturisit că s-a îndrăgostit de logodnicul ei cu mult timp înainte și, mai mult de atât, la acel moment, Edward era cuplat.

Hailey și Justin Bieber

Justin Bieber, înnebunit după soția sa. Mesajul pe care i l-a transmis de ziua ei i-a lăsat pe fani în lacrimi

Justin Bieber i-a făcut o frumoasă și emoționantă declarație de dragoste soției sale, chiar de ziua ei de naștere. Hailey a împlinit pe 22 noiembrie 24 de ani. 

lidia buble

Lidia Buble, apariție irezistibilă într-o rochie mult prea decupată. Imaginea inedită a făcut furori printre fani

Lidia Buble este recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, însă acum artista și-a surprins total fanii, întrucât a îmbrăcat o rochie extrem de sexy.

Katy Perry

„Adele, tu ești?”. Fanii lui Katy Perry, confuzi după imaginea postată de artistă în care aceasta seamănă leit cu vedeta britanică

Katy Perry seamănă leit cu Adele, în cea mai recentă imagine postată pe Instagram. Fanii logodnicei lui Orlando Bloom au fost puși în încurcătură: „Adele, tu ești?”, au comentat mulți dintre urmăritorii lui Katy.

Ricky Martin. Getty Images

Are 4 copii, dar Ricky Martin nu este convins că familia sa este completă: „Mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

Are deja patru copii, gemenii Matteo și Valentino (12 ani), fiica Lucia (2 ani) și fiul Renn (1 an). Dar Ricky Martin nu este convins că familia sa este completă. 

The Pepsi Summer Kickoff Party with iHeartRadio

Unul dintre cei mai în vogă rapperi, în stare critică la spital din cauza Covid-19: Jeremih a fost ventilat la ATI

Jeremiah, în vârstă de 33 de ani, pe numele său real Jeremy Phillip Felton, se află “la Terapie Intensivă în stare critică", a declarat agentul său pentru publicația Variety. Sâmbătă, rapperul a fost internat într-o stare foarte gravă.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!