Bucuresti | 102,8FM MATTHEW KOMA - KISSES BACK REMIX

Știri

inna q1rewfd

Inna, filmată într-o ipostază incendiară: vedeta și-a etalat formele perfecte într-o ținută sumară

Inna le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi: a anunțat lansarea noului album, Heartbreaker, și cu ocazia asta a postat câteva imagini incendiare, pentru promovare. Cântăreața a publicat și un filmulet de la o ședință foto, în care apare într-o ipostază super sexy.

Delia petitie

Delia, o nouă reacție după ce a fost pusă la zid că a cerut ajutor de la Guvern: Alți “nesimțiți” au semnat petiția!

Delia nu se lasă intimidată de valul de reacții negative după ce a semnat, alături de alți artiști din România, o petiție prin care cere ajutorul Guvernului în perioada pandemiei de coronavirus.

vedetele din romania cu cele mai frumoase mame

Vedete care se mândresc cu cele mai frumoase mame. Cât de bine arată mama Deliei sau a lui Feli Donose

În presă se discută mereu de frumusețea de neegalat a vedetelor din România, însă mai rar de părinții de la care au moștenit trăsăturile pentru care sunt atât de apreciate. Iată care sunt cele mai frumoase mame ale vedetelor din România.

Loredana Groza

Loredana Groza, imaginea perfecțiunii la 50 de ani. Cântăreața și-a etalat abdomenul perfect: ”Doamne, ești beton pentru vârsta ta!”

Loredana Groza are 50 de ani, dar se mândrește cu un trup perfect sculptat, ca al unei puștoaice de 25 de ani, pe care și l-a etalat de curând, în mai multe imagini făcute publice pe Instagram.

Lidia Buble

Lidia Buble, decizie neașteptată după despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața și-a surprins total fanii

Lidia Buble reușește să fie în centrul atenției cu ușurință, iar în urmă cu puțin timp a făcut furori pe rețelel sociale. Motivul? Ei bine, a avut o întâlnire cu un medic estetician.

mihai budeanu

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud Est. Anunțul făcut de colegii săi de trupă: ”Credem că perioada critică a trecut!”

Alexandra Stan

A pozat în cea mai sexy rochie, dar fanii au taxat-o. Alexandra Stan, criticată pe internet: ”Arăți mai bine cu mai puțin machiaj!”

A trecut printr-o despărțire de curând, însă Alexandra Stan pare să fi depășit momentul dureros și își concentrează atenția pe fanii ei, pe care-i surprinde cu imagini inedite.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!