Bucuresti | 102,8FM JONAS BLUE - MAMA

Știri

misha

Misha, fosta soție a lui Connect-R, apariție irezistibilă pe Instagram. Fotografia incendiară a făcut furori printre fani

Misha, fosta soție a lui Connect-R, se menține într-o formă fizică de invidiat și nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii. Acum, însă, ea s-a întrecut și a făcut publică o fotografie ce a făcut senzație printre internauți.

Archives - Concert de Laura Pausini

E considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. Cum arată la 46 de ani Laura Pausini

În 1994 Laura Pausini se remarca la festivalul de la San Remo, iar piesa ei “Strani amori” ajungea hit în toată Europa. Și iată că 26 de ani mai târziu, Laura Pausini rămâne una dintre cele mai apreciate artiste italiene.

2010 FIFA World Cup Kick-off Celebration Concert

Shakira și-a etalat formele sexy într-un body minuscul. Dovada că la 43 de ani arată mai bine că niciodată

“Ești divină”, așa au reacționat fanii la cea mai recentă imagine postată de Shakira pe Instagram. Cântăreața apare într-un body minuscul, care îi pune perfect posteriorul în valoare.

ruby

Ruby, irezistibilă într-o rochie din piele. Fanii au reacționat imediat: ”Arăți demențial!”

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și se mândrește cu un trup perfect, pe care nu ezită să și-l etaleze în cele mai sexy ipostaze.

MAMA DAN BALAN 1

Mama lui Dan Bălan, siluetă impresionantă la 62 de ani. Cât de bine arată “tanti Ludmila” într-o rochie mini și decoltată

Mama lui Dan Bălan continuă să facă furori și la 62 de ani. “Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în Republica Moldova, unde prezintă o emisiune tv pentru copii, este la fel de prezentă în showbizul autohton și impresionează cu forma sa fizică excepțională.

Muhammad Ali's Celebrity Fight Night XXI - Backstage And Audience

De ce a divorțat Kelly Clarkson de soțul ei după șapte ani de căsnicie: ”Am realizat că asta nu e fericită!”

Cântăreața Kelly Klarkson a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează de soțul ei după un mariaj de șapte ani. La aproape șase luni de la separare, ea a dezvăluit ce a determinat-o să ia această decizie.

Selena Gomez. Foto: Getty Images

Selena Gomez s-ar întâlni cu un celebru jucător din NBA. „Au ieșit împreună de câteva ori, s-au distrat de minune”

Un nou cuplu pare că se formează în lumea celebrităților. Selena Gomez și starul NBA Jimmy Butler au fost văzuți la o cină romantică, într-un bistro francez din New York, potrivit Miami Herald și mai multor fani care au fost martori la întâlnirea celor doi.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!