Bucuresti | 102,8FM MATTHEW KOMA - KISSES BACK REMIX

Știri

Gina Pistol

Gina Pistol, acuzată că și-a mărit buzele în timpul sarcinii. Vedeta le-a răspuns fanilor: ”Cât de nebună să fiu?”

Gina Pistol este în centrul atenției de când a anunțat că va deveni mămică, însă de curând aceasta a fost criticată dur de fani, fiind acuzată că și-a mărit buzele în timpul sarcinii.

CRBL

CRBL, noi dezvăluiri după ce s-a mutat din România: ”Am renăscut!” Fiica lui a început școala în Spania

Vestea că CRBL s-a mutat definitiv din România a surprins pe toată lumea, însă artistul a mărturisit că nu regretă decizia luată și susține că se bucură din plin de momentele petrecute în Spania, unde a închiriat o casă pe plajă.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a filmat nemachiată, în halat, la câteva ore după controversatul show de la AMA: Bună dimineața, surpriză!

Jennifer Lopez și-a surprins fanii la doar câteva ore de la show-ul incendiar de pe scena American Music Awards. Artista în vârstă de 51 de ani s-a filmat fără machiaj, în zorii zilei, pentru a-și saluta urmăritorii și a le mulțumi pentru susținere, la scurt timp după cea mai „hot” și discutată apariție de la AMA.

Andrei Stefanescu a divortat

Andrei Ștefănescu a divorțat în secret: ”După o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final!”

Andrei Ștefănescu, solistul trupei ”Alb Negru”, a divorțat de Antonia, femeia care i-a dăruit un copil. Artistul a mărturisit că totul s-a întâmplat în vara acestui an, dar separarea s-a produs în condiții amiabile, de dragul fiului lor.

Megan Fox

Cea mai sexy femeie din lume s-a mândrit cu noul iubit pe covorul roșu! Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au sorbit din priviri

Deja ne-am obișnuit cu excentricul cuplu Megan Fox și Machine Gun Kelly, mai ales că cei doi nu sunt deloc reținuți în a-și exprima public sentimentele unul față de celălalt. Acum au avut și prima apariție oficială în calitate de cuplu, pe covorul roșu la American Music Awards.

Fiul cel mai mare al lui Michael Jackson, voluntar pentru nevoiași. Prince Jackson a împărțit alimente la o biserică din Los Angeles

andra maruta

Andra, nearanjată și necoafată, cu haine de casă. Ipostaza cu care și-a luat fanii prin surprindere

Andra le-a făcut o surpriză plăcută fanilor săi, pe care i-a surprins cu cele mai noi imagini postate pe Instastory. Naturalețea vedetei i-a fermecat pe fani, care au avut astfel prilejul să o vadă și în altă ipostază decât aranjată de pe scenă sau de la emisiuni.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!