Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

Hailey Bieber. Foto: Getty Images

Hailey Bieber recunoaște: „A fost cu adevărat înfricoșător să mă căsătoresc la 21 de ani”. Adevărul despre începutul relației cu Justin

S-a căsătorit la 21 de ani, iar Hailey Bieber recunoaște acum că a fost „cu adevărat înfricoșător”.

femeia anului 2020 in muzica Cardi B

A fost anunțată “femeia anului 2020” de către Billboard, iar fanii sunt dezamăgiți. Ce i-a revoltat pe aceștia

Cu un singur hit lansat anul acesta, Cardi B a fost desemnată “femeia anului 2020” de către Billboard în cadrul evenimentului “Women in Music”.

anna lesko

Anna Lesko, apariție seducătoare în prosop. Top trei vedete care au pozat în ipostaze senzuale în ultimele săptămâni

Anna Lesko reușește să se facă remarcată cu ușurință, iar acum și-a surprins din nou fanii, întrucât s-a aliniat ultimului trend apărut pe Instagram și a pozat în prosop.

alexandra stan

Cum încearcă Alexandra Stan să treacă peste separarea de iubitul ei. Imaginile postate pe Instagram fac furori printre fani

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, la câteva zile după ce au fost într-o vacanță la munte. Acum, însă, artista a făcut publice mai multe imagini inedite, încercând astfel să depășească perioada dificilă.

Machine Gun Kelly , Megan Fox . Foto: Profimedia

Megan Fox, despre Machine Gun Kelly: „A-l iubi pe el este ca și cum ai fi îndrăgostită de un tsunami”

Megan Fox a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Machine Gun Kelly. Actrița din Transformers spune că a-l iubi pe Machine Gun „este ca si cum ai fi îndrăgostită de un tsunami”.

lidia buble

Lidia Buble, apariție neobișnuită pe TikTok. Motivul pentru care un fan a taxat-o: ”De ce te prostești așa?”

Lidia Buble este caracterizată de aparițiile excentrice, iar de curând și-a surprins fanii cu niște videoclipuri inedite, ce au stârnit hohote de râs printre internauți.

vedete cu corpuri normale

Vedete cu corpuri “normale”. Celebritățile care refuză să slăbească să se încadreze în tiparele de frumusețe de la Hollywood

Deși în showbizul internațional să ai un “corp perfect” este un atu, dar cel mai adesea o obligație, sunt vedete care nu vor să intre neapărat în timparele impuse de Hollywood.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!