Bucuresti | 102,8FM CARLAS DREAMS - 2013 - POHUI

Știri

Madonna

Madonna, într-o imagine rară alături de toți cei șase copii ai ei. Fiica cea mare a divei pop a împlinit recent 24 de ani

Madonna a postat pe Instagram imagini rare cu toți cei șase copii ai ei. Gașca a sărbătorit împreună Ziua Recunoștinței. 

INNA DELIRIC 2

Inna, mărturisiri neașteptate despre relația cu Deliric: ”Am mers pe feeling, anul 2020 mi-a adus iubirea!”

Vestea că Inna și rapperul Deliric formează un cuplu a surprins pe toată lumea, însă artista a dezvăluit că povestea lor de iubire a început natural, iar acum se bucură din plin de momentele petrecute împreună.

Catalina Toma 1AS

În urmă cu 20 de ani “rupea” topurile cu BUG Mafia. Cum arată și ce face Cătălina Toma după ce a părăsit România

Cu siguranță ați fredonat și voi, măcar o dată, refrenul piesei “Poveste fără sfârșit”, care făcea furori la posturile de radio și în discoteci la finalul anilor ’90. BUG Mafia și Cătălina Toma și-au unit forțele pentru a crea una dintre cele mai apreciate piese hip hop românești din toate timpurile.

mihai budeanu

Ultimele detalii despre Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Ce se întâmplă cu artistul după ce s-a infectat cu Covid-19: ”Pericolul a trecut!”

Apar noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est internat la ATI după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Mai exact, colegii săi susțin că acesta se simte mai bine de la o zi la alta.

JORGE 1222

Jorge, despre băiețelul său care poartă rochițe și se joacă cu păpuși: “Îl susțin necondiționat, asta înseamnă iubirea”

Jorge a vorbit deschis cu fanii despre băiețelul său, David, după ce a primit mai multe mesaje de la fani care i-au sugerat să nu îl mai lase să se îmbrace cu rochițe și să se joace cu păpuși.

Cine este noul iubit celebru al Rihannei. Cu cine a fost surprinsă la o întâlnire romantică

Rihanna a fost surprinsă de paparazzi la o întâlnire cu un rapper celebru, despre care se spune că ar mai fi avut o aventură cu artista și în urmă cu câțiva ani.

Loredana Groza

Loredana, în cea mai sexy ținută de anul ăsta. Cum arată într-o pereche de pantaloni de piele minusculi

La 50 de ani, Loredana continuă să își uimească fanii cu forma sa fizica excepțională. Cântăreața a primit o mulțime de complimente de la fani, după ce a postat imagini într-o ținută sexy.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!