Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CUM TE VAD EU (NEW PW)

Știri

shakira1213

Shakira, posesoarea unui corp perfect. În ce ținute sumare și-a etalat formele în noul clip

Fanii Shakirei sunt în al nouălea cer: după o pauză destul de lungă, vedeta lor preferată a lansat un nou clip. Cântăreața columbiană face furori cu outfiturile sale sexy în clipul piesei “Girl like me”, interpretată alături de trupa Black Eyed Peas.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, copia Selenei Gomez în cea mai recenta imagine, cu un look de Hollywood: “Doamne, ce frumoasă ești!”

Cleopatra Stratan și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă fotografie postata. Cântăreața arată ca o adevărată divă de la Hollywood îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare.

lidia buble1

Lidia Buble, irezistibilă într-un costum de baie minuscul. Fanii au reacționat: ”Wow, ce frumusețe!”

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele sociale în ultimele zile, însă acum și-a surprins fanii cu imagini de infarct. Aflată în vacanță într-o destinație exotică, cântăreața s-a pozat într-un costum de baie minuscul, ce-i lasă la vedere formele apetisante.

Robbie Williams. Foto: Getty Images

Robbie Williams își face trupă nouă, la 25 de ani după ce a renunțat la Take That. Primele detalii despre proiectul surpriză

Robbie Williams a dezvăluit că formează o nouă trupă, „împreună cu câțiva prieteni”, la 25 de ani după ce a spus adio grupului Take That.

Cea mai bună piesă în 2020. Cântecele care au prins primele poziții în Billboard Top Hot 100 Songs

„Blinding Lights”, piesa lui The Weeknd, încheie anul în fruntea clasamentului Billboard al celor mai bune 100 de cântece din 2020.

Post Malone. Getty Images

A fost anunțat artistul anului de către Billboard. Cum arată Top Artists 2020

Pentru al doilea an la rând, Post Malone este desemnat artistul anului de către Billboard. BTS este NR. 1 în clasamentul duo-urilor/grupurilor, iar Roddy Ricch este cel mai bun nou artist. 

axl rose

În anii ’90 era considerat unul dintre cei mai sexy rockeri din lume. Cum arată Axl Rose la 58 de ani

Guns N’ Roses tocmai se pregăteau de un mare turneu în America de Nord înainte să înceapă pandemia de coronaviurus. Deși trupa nu a mai scos nimic notabil de ani de zile, fanii lor au rămas fideli, iar Axl Rose și Slash au reușit să umple stadioane și în 2019.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!