Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CUM TE VAD EU (NEW PW)

Știri

Delia

Delia, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Ești superbă!”

Nu de puține ori și-a surprins fanii cu schimbări de look care de care mai nonconformiste, însă acum aceasta a făcut furori cu o imagine în care apare cu părul lung.

Loredana Groza

Loredana Groza a îmbrăcat o ținută tinerească, de stradă, și i-a făcut pe fani să se mire de cum arată: "Vă dau 18 ani!"

La 51 de ani, Loredana Groza trăiește ca și cum ar avea 20. Se bucură de viață, face ceea ce îi place și are grijă de imaginea ei. Arată mereu ca "scoasă din cutie" indiferent dacă este pe scenă, unde preferă ținutele mai elegante, sau pe stradă, unde pune pe ea, de multe ori, haine de puștoaică.

Adele

Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Artista a fost nevoită să reînceapă concertul

Adele a fost nevoită să reînceapă spectacolul live „Easy On Me”, după e a avut parte de o criză de nervi în timpul audiției pline de vedete. 

Fiica lui Eminem, o tânără superbă

Hailie, fiica cea mare a lui Eminem, fabuloasă în pantaloni din latex. Tânăra de 25 de ani a făcut furori pe rețelele sociale

Hailie, fiica cea mare a lui Eminem, este cunoscută pe rețelele sociale, acolo unde face publice imagini din viața ei de zi cu zi. Iar de curând, tânăra în vârstă de 25 de ani a făcut publice mai multe fotografii inedite.

ed sheeran

Ed Sheeran, despre primii ani de faimă: Puteam fi jefuit sau răpit. Nu aveam pază, nu avem cu cine să ies, mergeam singur în baruri

Ed Sheeran a povestit în cadrul podcastului Halfcast despre comportamentul său „nesăbuit” din primii ani după ce a cunoscut faima. Artistul britanic în vârstă de 30 de ani  dezvăluit că nu avea pază, nu avea cu cine să iasă și mergea singur în baruri.

American Music Awards 2021, bts

Câștigătorii American Music Awards 2021. Cardi B a făcut show cu ținutele, BTS a luat cele mai multe premii

American Music Awards, una dintre cele mai așteptate gale din industria muzicii, și-a desemnat câștigătorii de anul acesta. După o perioadă complicată în ceea ce privește organizarea unor evenimente de o asemenea amploare, vedetele au simțit nevoia să iasă din case și să se afișeze pe covorul roșu. Trupa sud-coreeanî BTS a fost marea câștigătoare AMA 2021, în timp ce gazda galei, Cardi B, a fost câștigătoare la capitolul ținute spectaculoase, însă a plecat acasă și cu un premiu.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena de la American Music Awards 2021. Artista arată perfect la 52 de ani

Jennifer Lopez a făcut show la American Music Awards 2021. Artista i-a uimit pe toți cu apariția ei și cu siguranță a furat spectacolul anul acesta. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!