Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

hailey (30)
Hailey și Justin Bieber, Stephen Baldwin. Getty Images

Hailey Bieber a ales să păstreze distanța de părinții săi, Stephen și Kennya Baldwin, după ce fiul ei și al artistului Justin Bieber, Jack, a venit pe lume în august anul acesta.

Fondatoarea Rhode Beauty, în vârstă de 27 de ani, a născut primul ei copil și al partenerului său de viață, Justin Bieber (30 de ani), în urmă cu două luni și în timp ce multe proaspete mămici ar saluta în acest moment ajutorul părinților, Hailey este foarte hotărâtă să-i țină cât mai departe.

Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”

Cum s-a produs ruptura între familiile Baldwin și Bieber

Ruptura între cele două familii s-ar fi produs din cauza convingerilor religioase și politice ale soților Baldwin, potrivit unor surse citate de Daily Mail. Iar relația tensionată a lui Hailey cu părinții ei a început să se deterioreze și mai mult după ce a rămas însărcinată.

Recent, actorul Stephen Baldwin, în vârstă de 58 de ani, a marcat nașterea nepotului său printr-o postare pe Instagram, pe care Hailey nu a apreciat-o, în timp ce mama modelului a ridicat multe sprâncene după ce a ales să păstreze tăcerea pe rețelele sociale.

„Relația lui Hailey cu familia ei s-a erodat de ceva vreme”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com. „Era mai apropiată de mama ei, dar totul a început să se destrame când au aflat că e însărcinată, pentru că luni de zile ea nu le-a spus nimic”.

Picătura care a umplut paharul pentru Hailey a fost postarea tatălui ei care le cerea fanilor să se roage pentru ea și pentru Justin, sugerând că mariajul lor s-ar putea destrăma, ceea ce a stârnit furie, dar și îngrijorare pentru cuplul Bieber.

„Hailey a izbucnit efectiv când tatăl său le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și Justin și i-a spus clar că nu vrea ca el să se amestece în viața sa”, a mai dezvăluit sursa. „Stephen i-a reproșat că ea nu ar fi fost astăzi cu Justin dacă el nu le-ar fi făcut cunoștință. Evident, Hailey nu a fost deloc încântată de asta”.

Hailey l-a întâlnit pe cântărețul canadian în culise la studiourile NBC în 2009. „Îmi pare bine să te cunosc”, au fost primele cuvinte pe care ea le-a rostit în fața lui Justin. Au ieșit pentru puțin timp în 2015. Dragostea dintre ei s-a reaprins în 2018, la trei luni după ce artistul s-a despărțit de Selena Gomez.

Galerie foto

Hailey a fost fericită să poată renunța la numele Baldwin

Aceeași sursă a mai povestit că tensiunile dintre Hailey și familia ei i-au alimentat dorința de a renunța la numele „Baldwin” în 2018. „Hailey își dorea de ani de zile să nu mai fie legată de numele Baldwin și a fost mai mult decât fericită să se numească Bieber în momentul în care ea și Justin s-au căsătorit”.

Recent, chiar Hailey a recunoscut, într-un interviu pentru W Magazine: „Nu sunt foarte apropiată de familia mea în acest moment al vieții mele. Mi-am construit propria familie. Dar când mă uit înapoi la copilăria mea și la cum am crescut, am amintiri foarte frumoase”.

Galerie foto

Hailey și mama ei au făcut eforturi pentru a se înțelege, dar fără succes într-un final

De-a lungul anilor, Hailey a reușit cumva să mențină o relație cu mama sa, dar certurile au apărut în cele din urmă din cauza comparațiilor cu sora ei mai mare, Alaia, acum în vârstă de 31 de ani. „Hailey nu merge la mama sau la sora ei. Simte că aceasta a favorizat-o mereu pe Alaia, iar pe ea a considerat-o oaia neagră a familiei”.

„Părinții ei sunt căsătoriți și gândesc la fel. Tatăl ei este un fanatic religios, iar mama ei face tot ce spune acesta”, a mai spus sursa. 

Stephen a devenit extrem de religios în urma atacurilor de la 11 septembrie și a fost mereu un susținător vocal al lui Donald Trump. În 2017, Hailey, care și-a anunțat recent sprijinul pentru Kamala Harris, a recunoscut că înclinațiile politice ale tatălui ei au fost mereu o „mare problemă”.

 

Top citite
01 Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner
02 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
03 *EXCLUSIVE* Justin Bieber and Hailey coordinate in red for date night at The Nice Guy
Justin Bieber, „izolat” și „nefericit”. Ce s-ar întâmpla de fapt în căsnicia lui cu Hailey
04 Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”
05 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber/ Profimedia
Cât valorează noul inel de logodnă primit de Hailey Bieber de la soțul ei. Justin a scos o sumă uriașă din buzunar

Hailey Bieber, soția celebrului cântăreț Justin Bieber, a primit recent un nou inel de logodnă. Cuplul și-a reînnoit jurămintele în Hawaii la începutul acestei luni, ocazie cu care au anunțat și că așteaptă primul lor copil.

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă

Fanii lui Justin Bieber nu sunt convinși că anunțul recent privind sarcina lui Hailey va împiedica un eventual divorț între cei doi. Pe mai multe platforme de socializare circulă teorii conform cărora modelul ar folosi sarcina pentru a-și asigura viitorul financiar și a se lega pentru totdeauna de Justin.

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber și-a arătat cu mândrie pântecul pe rețelele de socializare

Hailey Bieber a postat noi imagini pe contul său de Instagram, arătându-și burtica de gravidă. Ea și soțul ei, cântărețul Justin Bieber, au anunțat recent că așteaptă primul lor copil împreună, iar acum modelul le-a arătat fanilor mai multe fotografii din ultimele săptămâni de când a aflat că este însărcinată. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Se iubesc de 10 ani, sunt căsătoriți de 4, dar abia acum au descoperit un lucru comun din trecutul lor:
Se iubesc de 10 ani, sunt căsătoriți de 4, dar abia acum au descoperit un lucru comun din trecutul lor: "A fost hilar și supranatural"

Se iubesc de 10 ani, sunt căsătoriți de 4, dar abia acum au descoperit un lucru comun din trecutul lor: "A fost hilar și supranatural"

FILM NOW Halle Berry, dezvăluiri despre începuturile carierei ei ca model: „Am dormit într-o garsonieră cu 15 fete, nu a fost tocmai idilic!”
Halle Berry, dezvăluiri despre începuturile carierei ei ca model: „Am dormit într-o garsonieră cu 15 fete, nu a fost tocmai idilic!”

Halle Berry, dezvăluiri despre începuturile carierei ei ca model: „Am dormit într-o garsonieră cu 15 fete, nu a fost tocmai idilic!”

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”
A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”
DIGI FM Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat o stare gravă de anxietate și teamă”
Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat o stare gravă de anxietate și teamă”
UTV Adrian 'Elicopter de lupta' a fost prins beat la volan. Influencerul a incercat sa fuga de politie
Adrian 'Elicopter de lupta' a fost prins beat la volan. Influencerul a incercat sa fuga de politie