Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, apariție seducătoare într-o rochie roșie, cu o crăpătură adâncă. Cântăreața e într-o formă de zile mari

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, continuă să fie în centrul atenției, întrucât artista se menține într-o formă fizică de invidiat, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale fac deliciul fanilor.

Chestionar CSR_DIGI

Ce înseamnă pentru tine RESPONSABILITATEA?

paula seling

Paula Seling, apariție încântătoare și mai îndrăzneață decât de obicei. Solista a cântat la Chișinău într-o rochie decoltată

Paula Seling, una dintre cele mai diafane și rafinate prezențe din peisajul muzical autohton, reușește să-și surprindă fanii cu imagini care o arată în ipostaze diferite de cele cu care sunt ei obișnuiți.

Adele, ofensată de un prezentator

Adele, ofensată de un prezentator care venise din Australia pentru a sta de vorbă cu ea. Ce i-a spus bărbatul în cadrul interviului

Adele este în centrul atenției de când și-a lansat cel mai nou album, intitulat ”30”, iar acum s-a aflat că aceasta a refuzat să-i mai acorde un interviu unui prezentator care zburase 10.000 de kilometri pentru a sta de vorbă cu ea, dar nu-i ascultase piesele.

anna lesko

A pozat doar într-un pulover rupt și cizme peste genunchi, dar a atras și cu mesajul. Anna Lesko, senzuală și inspirațională

Înzestrată de Mama Natură cu un magnetism aparte, Anna Lesko are numai apariții una și una, atât pe micul ecran și la concerte, dar, mai ales în această perioadă, și pe rețelele sociale.

theo rose

Theo Rose și-a pus în evidență latura seducătoare. A îmbrăcat un body din latex, iar fanii au fost cuceriți: "Ești cea mai frumoasă"

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale tinerei generații. Frumoasă, cu o voce foarte bună și carismatică, solista este mereu în trending și în preferințele publicului. Nici pe Instagram nu duce lipsă de admiratori și urmăritori, aceasta reușind să strângă o comunitate de peste 700.000 de oameni.

Justin Bieber, mesaj emoționant în ziua în care Hailey a împlinit 25 de ani

Justin Bieber, mesaj emoționant în ziua în care Hailey a împlinit 25 de ani: ”Viața a căpătat sens abia când ai devenit soția mea!”

Hailey, soția lui Justin Bieber, a împlinit 25 de ani, iar cu această ocazie, artistul a făcut public un mesaj emoționant, dezvăluind că ”viața lui a căpătat sens” de când sunt împreună.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!