Bucuresti | 102,8FM CAMILA CABELLO - LIAR (OPEN)

Știri

andreeabanica2

Andreea Bănică a pozat în fața bolidului ei de lux, dar a atras atenția cu ținuta. Solista, spectaculoasă într-o rochie decoltată

Andreea Bănică ține pasul cu moda și nu ezită să investească sume impresionante în garderoba sa. Este pasionată de pantofi și poșete, așa că la ea în dulap pe găsesc piese ale celor mai cunoscut branduri. Nu ezită să le combine cu haine acccesibile oricărui buzunar, așa cum a făcut și recent, când a îmbrăcat o rochie-sacou cumpărată dintr-un magazin din mall, pe care a accesorizat-o cu cizme scumpe.

the weeknd (6)

„Blinding Lights” a lui The Weeknd este NR.1 în topul Billboard al celor mai bune 100 de piese din toate timpurile

„Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, a devenit numărul 1 în topul „Greatest Songs of All Time Hot 100”, a anunțat Billboard. Piesa a stat pe locul 1 timp de patru săptămâni, de asemenea a petrecut un număr record de săptămâni în clasamentul „Hot 100”: 90, mai exact.

Alexandre Vauthier : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2019/2020

Familia lui Celine Dion critică filmul „Aline”, inspirat din viaţa ei: Unele scene merg prea departe. Părem o bandă de morocănoși

cleopatra stratan si edward sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu regretă că nu s-au înscris la facultate. "Nu mi-e rușine cu asta. Vrem să ne deschidem o afacere"

Cleopatra Stratan și proaspătul ei soț, Edward Sanda, au cunoscut celebritatea de când erau de-o șchioapă, în cazul lui Cleo, sau în adolescență, în cazul lui Edward. Pentru că s-au concentrat pe aceste cariere, ambii au decis ca după ce termină liceul să nu se înscrie la facultate. De ce au luat această hotărâre a dezvăluit recent chiar cântărețul.

alexandra stan

Alexandra Stan, noi declarații despre mariaj și divorțul fulger: "Ne-am căsătorit că ne-a luat flama. Eu eram disperată"

Alexandra Stan a decis să mizeze pe cartea sincerității și să dea noi detalii despre căsnicia ei care a durat doar trei luni. Invitată într-un podcast, artista a spus deschis de ce s-a măritat atât de repede cu omul pe care de abia îl cunoscuse și de ce a ajuns la separare după doar câteva luni.

Madalina Ghenea, în Ciudad de Mexico

Mădălina Ghenea, spectaculoasă într-o rochie neagră, transparentă. Românca a făcut furori la un shooting în Los Angeles

Mădălina Ghenea continuă să fie în centrul atenției după ce a strălucit la lansarea filmului ”House of Gucci”. Actrița româncă și-a surprins fanii cu o nouă apariție spectaculoasă.

inna

Inna sfidează data din calendar într-o rochie mini, cu transparențe. Bruneta a primit 60.000 de aprecieri la pozele noi

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta se bucură de o mare popularitate și în multe țări ale lumii. Tocmai de aceea, pe contul de Instagram al solistei s-au adunat aproape trei milioane de oameni care o plac și care așteaptă cu interes piesele, pozele și informațiile noi despre preferata lor.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!