Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ROSA LINN - SNAP

Știri

DSC04163

3 motive pentru care "Na Janau" nu e trapmanea! Johny Romano va scoate și o piesă despre infracțiuni

Luni seară, la Liza și Fere, a fost spectacol în toată regula. Connect-R, Shift și Johny Romano ne-au povestit ce mai fac ei, ne-au cântat și au lămurit multe întrebări.

Ed Sheeran Visits The SiriusXM Studios In New York City

Soția lui Ed Sheeran aproape și-a pierdut inelul de logodnă într-un club. Artistul a povestit totul

Ed Sheeran a povestit cum soția lui aproape și-a pierdut inelul de logodnă într-un club de striptease. Artistul a explicat întâmplarea hilară prin care au trecut cei doi. 

Selena Gomez și Chris Evans ar forma un cuplu

Selena Gomez și Chris Evans, cel mai nou cuplu de la Hollywood?! Detaliul scăpat din vedere pe rețelele sociale i-au stârnit pe fani

Selena Gomez ar avea o nouă relație, iar partenerul acesteia ar fi nimeni altul decât Chris Evans, potrivit unor speculații lansate de fani după ce au observat un detaliu inedit pe rețelele sociale.

63rd Annual GRAMMY Awards – Telecast

Harry Styles, în corset și pantofi cu toc, pe coperta Dazed: Nu mă consider style icon. Nu cred că a fi frumos înseamnă să arăți bine

Harry Styles a făcut o puternică „declarație de stil”, în timp ce a pozat pentru coperta revistei Dazed, într-o serie de rochii și accesorii extravagante, inclusiv o pereche de pantofi cu tocuri „kitten”. Cântărețul britanic în vârstă de 27 de ani și-a lansat și o nouă afacere, „Pleasing”, cu lacuri de unghii, despre care a mărturisit că speră să umple dulapuri din întreaga lume.

Antonia, o nouă apariție neobișnuită

Antonia, imagini rare cu fiica ei. Cele două seamănă perfect: ”Juri că sunteți surori!”

Antonia nu este doar una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, ci și o mamă implicată. Are trei copii - doi băieți și o fată, aceasta din urmă semănându-i perfect, potrivit imaginilor făcute publice pe rețelele sociale.

loredana groza

Loredana Groza a făcut furori într-o rochie transparentă și strânsă pe corp. Artista de 51 de ani pare că întinerește pe zi ce trece

Loredana Groza bifează din nou o apariție care a adus-o în vizorul multora. Cântăreața de 51 de ani este foarte preocupată de felul în care arată și pare că întinerește pe zi ce trece. Tocmai de aceea, și hainele pe care le poartă sunt unele care-i pun în valoare trupul lucrat la sală. Mulate, decoltate și transparente, ținutele Loredanei iscă mereu discuții pe rețelele sociale.

alexandra stan

Alexandra Stan a divorțat după doar câteva luni de la nuntă, iar acum spune de ce: "Nu trebuia să ne grăbim. Era toxic ce se întâmpla"

În primăvara acestui an, Alexandra Stan lua prin surprindere pe toată lumea când anunța că s-a căsătorit. Nimeni nu știa cine este alesul ei, dar, după o nuntă rapidă, lucrurile s-au destrămat la fel de fulgerător. După doar câteva luni, solista era din nou o femeie singură. Alexandra Stan a recunoscut divorțul, iar acum a adus și lămuriri pe această temă.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!