Bucuresti | 102,8FM CAMILA CABELLO - LIAR (OPEN)

Știri

nicole cherry

Nicole Cherry, primele impresii despre viața de mămică. E topită după fetița ei, Anastasia: "Nu că e a mea, dar e minunată"

Nicole Cherry trăiește o perioadă superbă. În 27 noiembrie, tânăra solistă a devenit mamă pentru prima dată. A adus pe lume o minunăție de fetiță pentru care pregătise un nume de poveste cu câteva luni bune înainte: Anastasia. Aflată încă în maternitate, Nicole a oferit pe Instagram primele imagini cu micuța și impresiile celeui mai important rol al vieții sale, cel de mamă.

mira

Mira și-a surprins fanii cu cea mai nouă apariție. Populara solistă a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, strânsă pe corp

Mira este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi, o solistă pe care o găsim deseori în trending. De asemenea, aceasta este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii cărora le împărtășește și bune, și rele. Zilele trecute, Mira i-a surprins cu o poză în care și-a evidențiat silueta și formele armonioase.

andreea balan

Andreea Bălan, mișcări energice de dans, îmbrăcată în cea mai scurtă fustă. Solista de 37 de ani arată ca o puștoaică

Andreea Bălan are 37 de ani și doi copii, dar pare de 18 ani. Jumătatea blondă a trupei Andre nu este afectată în niciun fel de trecerea timpului, căci chipul i-a rămas la fel, iar silueta este ca trasă prin inel. Pricepută în ale dansului, aceasta a intergrat în concertele sale și show-uri complexe de dans, în care partener îi este Petrișor Ruge. Cântăreața a împărtășit cu fanii ei câteva imagini de la repetiții.

nicole cherry

Nicole Cherry a născut! Tânăra solistă a devenit mama unei fetițe, cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani: "A venit prințesa!"

Nicole Cherry a născut o minunăție de fetiță! Solista de 22 de ani a devenit mămică pentru prima dată în ziua de 27 noiembrie și a anunțat vestea pe contul ei de Instagram.

Mark Hoppus

Mark Hoppus de la Blink-182, după ce a învins cancerul: „Dacă mă plâng vreodată de ceva banal, să-mi arătați această poză”

De Ziua Recunoștinței, Mark Hoppus de la Blink-182 le-a transmis fanilor că este recunoscător pentru că a supraviețuit cancerului. Muzicianul a publicat pe Instagram o imagine de când făcea chimioterapie, alături de un mesaj emoționant. 

comunicat-film

De sărbători, familia se adună în jurul Film Now, la un pahar de liniște, emoții și voie bună

În luna decembrie, Film Now adună la un loc întreaga familie, cu premiere și producții pentru toate gusturile. În Ajun de Moș Nicolae, ia parte la aventura Jurassic World. După dezastrele proiectelor anterioare, parcul de aventuri e din nou deschis publicului amator de senzaţii tari.

Cum se menține în formă Laura Pausini

Cum arată Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Laura Pausini arată excepțional la vârsta de 47 de ani. Cântăreața este considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!