Bucuresti | 102,8FM SMILEY - AIA E (NEW PW)

Știri

Anna Lesko

Anna Lesko, apariție neobișnuită pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Anna Lesko și-a uimit fanii cu o nouă fotografie pe contul ei de Instagram. Artista le-a transmis un mesaj foarte profund și motivațional urmăritorilor săi. 

Camila Cabello și Shawn Mendes

De ce s-au despărțit Shawn Mendes și Camila Cabello. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Viețile lor s-au schimbat după lockdown!”

Vestea că Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație a făcut înconjurul lumii, iar acum au apărut și detalii despre motivele care au dus la separare. Mai exact, se pare că viețile lor s-au schimbat după carantina impusă de pandemia de coronavirus.

„All Too Well” de la Taylor Swift, cel mai lung cântec din fruntea topului Billboard. „American Pie” deținea recordul de aproape 50 ani

„All Too Well”, noul single lansat de cântăreaţa Taylor Swift, a devenit cel mai lung cântec care a ajuns pe prima poziţie în topul Billboard, cu o durată de 10 minute şi 13 secunde, graţie căreia a depăşit piesa „American Pie”, un titlu clasic din muzica americană, care a deţinut acest record timp de aproape 50 de ani, informează AFP.

Grammy 2022

Grammy 2022 | Batiste prinde 11 nominalizări, urmat de Justin Bieber. Jay-Z, cel mai nominalizat artist din istoria Oscarurilor muzicii

Grammy 2022 | Batiste prinde 11 nominalizări, urmat de Justin Bieber. Jay-Z, cel mai nominalizat din istoria acestor premii

Geri Halliwell

Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls, suferă cumplit după ce și-a pierdut fratele, pe Max Halliwell, în vârstă de doar 54 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a brăbușit brusc în casă. 

Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'

Adele o detronează pe Taylor Swift: „30” a devenit cel mai bine vândut album din 2021, în doar trei zile

Albumul „30” al cântăreţei britanice Adele a devenit cel mai bine vândut material discografic lansat în 2021 şi a stabilit această performanţă în doar trei zile, informează Variety, transmite Agerpres.

Delia

Delia bifează încă o schimbare de look. Imaginea postată pe rețelele sociale a făcut furori pe internet: ”Îți stă super!”

Delia se plictisește repede de tunsorile sale, astfel că recent artista și-a schimbat din nou look-ul. Fanii au observat imediat transformarea. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!