Bucuresti | 102,8FM FAYDEE - CRAZY

Știri

Paula Seling

Paula Seling, apariție rară pe rețelele sociale. Cum arată cântăreața când renunță la rochiile elegante, pe care le poartă pe scenă

Paula Seling este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. O prezență extrem de discretă, cântăreața și-a impresionat mereu fanii cu ținute care mai de care mai elegante. Acum, însă, aflată în Statele Unite ale Americii, ea a făcut publică o imagine rară.

Travis Scott

Travis Scott, dat în judecată după tragedia de la Astroworld, în care au murit zece oameni. Ce daune ar trebui să plătească artistul

Travis Scott a fost dat în judecată pentru tragedia fatală de la Astroworld, iar acum artistul trebuie să plătească o sum uriașă. 

Marvel Studios'

Chris Evans și cățelul său au topit inimile fanilor de pe Instagram. Selfie viral de 3 milioane de like-uri: „Gemeni?”

Chris Evans și-a făcut un selfie adorabil cu prietenul lui cel mai bun, un cățel pe care l-a salvat în 2017, iar fanii i-au răsplătit cu peste 3 milioane de inimi pe Instagram. Actorul în vârstă de 40 de ani a scris pe rețeaua de socializare: „Gemeni?”. „Captain America” l-a adoptat pe Dodger acum patru ani, pe când filma drama „Gifted”. 

Drake si West

Kanye West și Drake nu mai sunt în război. Cum au apărut cei doi artiști

Kanye West și Drake au îngropat securea războiului și s-au afișat împreună pe rețelele de socializare. Cei doi artiști au ajuns la pace și par să lege proiecte împreună. 

andreea bălan facebook

Andreea Bălan, electrizantă într-o fustă din latex și un corset. Cântăreața arată perfect

Chiar dacă a trecut prin multe momente dificile, Andreea Bălan a știut mereu să-și păstreze zâmbetul pe buze și a impresionat întotdeauna cu puterea de a privi doar partea bună a experiențelor pe care le-a trăit.

Inna

Inna și selfie-urile de peste 100.000 de like-uri. Cântăreața s-a pozat în oglindă, îmbrăcată doar într-un body

Urmărită pe Instagram de aproape trei milioane de oameni, Inna este una dintre cele mai active vedete de pe rețelele sociale. Deseori, cântăreața cunoscută pe plan internațional își surprinde fanii cu imagini HOT.

DSC04132

Connect-R, SHIFT și Johny Romano, la Liza & Fere. EXCLUSIV, mamele lor, în direct la PROFM

Luni seară, Connect-R, SHIFT și Johny Romano au făcut show aseară la Liza & Fere. Dar nu numai ei, pentru că am reușit să vorbim și cu mamele lui Connect-R, SHIFT, care ne-au făcut pielea de găină cu poveștile lor despre cei doi artiști.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!