Bucuresti | 102,8FM TWOCOLOURS - CYNICAL (NEW PW)

Știri

ana leskomain2

Cum arată fiul Annei Lesko. Artista a postat o fotografie cu băiețelul ei: ”Nu din cărți înveți să iubești”

Anna Lesko a postat o poză adorabilă cu fiul ei. Fanii au fost impresionați să îl vadă pe micuțul Adam alături de mama lui. 

andreea antonescu

Andreea Antonescu, în colanți și bustieră la sala de sport. Fanii i-au apreciat și această apariție: "Frumoasă și puternică"

Obișnuită să se îmbrace elegant, în rochițe scurte și mulate, Andreea Antonescu a decis să facă o schimbare în viața ei, pentru care a fost nevoită să aducă modificări și la nivel de vestimentație. Jumătatea trupei Andre a anunțat pe Instagram că s-a apucat de sală, așa că a îmbrăcat echipamentul de sport și s-a pus pe treabă.

2019 American Music Awards - Fixed Show

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație: "Vom continua să rămânem cei mai buni prieteni"

Dacă la începutul lunii, Camila Cabello și Shawn Mendes erau surprinși în ipostaze romantice pe plaja din Miami, iată că la doar două săptămâni distanță, aceștia au anunțat că pun punct legăturii lor de iubire. Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație.

lavinia pîrva

Lavinia Pârva, apariție uluitoare pe rețelele de socializare. Soția lui Ștefan Bănică a stârnit un val de comentarii

Lavinia Pârva a bifat încă o apariție cuceritoare pe rețelele de socializare. Cântăreața a atras o mulțime de comentarii pe pagina ei de Facebook după ce a postat o nouă fotografie. 

alina eremia

Alina Eremia, apariție incendiară într-un sutien tip bijuterie. Tânăra cântăreață și-a uimit fanii: "Cum poți să fii așa de frumoasă?"

Alina Eremia și-a surprins fanii recent cu o imagine îndrăzneață pusă pe Instagram. Cântăreața este foarte atentă când vine vorba de imaginea ei și, mare iubitoare de modă fiind, adoptă rapid toate trendurile.

britney spears

Britney Spears se bucură de lucurile simple după ce a scăpat de tutelă, dar nu uită: "Familia mea ar trebui să fie la închisoare"

Britney Spears nu a mai fost atât de fericită de multă vreme. Solista de 39 de ani și-a recăpătat libertatea decizională, după ce un judecător a pus capăt tutelei deținute de tatăl ei vreme de 13 ani. Britney nu poate trece însă peste cele îndurate și spune, fără să se ascundă ,că părinții ei ar trebui să fie la închisoare.

Anna Lesko

Anna Lesko, electrizantă într-un body. Artista se menține într-o formă de invidiat la 42 de ani

Anna Lesko emană senzualitate prin toți porii, iar fiecare imagine postată pe rețelele sociale stârnește reacții din partea fanilor, mulți dintre aceștia fiind impresionați de felul în care arată artista la vârsta de 42 de ani.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!