Bucuresti | 102,8FM CAMILA CABELLO - LIAR (OPEN)

Știri

Antonia

Antonia, imagini de peste 40.000 de like-uri, în doar câteva ore. Cântăreața s-a fotografiat într-un body mulat

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Antonia preferă să-și țină departe de ochii fanilor viața privată. Din când în când, însă, ea face publice imagini inedite pe rețelele sociale.

Adele, în lacrimi după ce și-a revăzut profesoara de engleză din copilărie

Noi detalii despre întâlnirea dintre Adele și profesoara ei de engleză. Ce s-a întâmplat după ce cântăreața a izbucnit în lacrimi

Au trecut câteva zile de când Adele a fost protagonista unui moment emoționant, în cadrul unei emisiuni TV. Cântăreața a izbucnit în lacrimi atunci când din public s-a ridicat profesoara ei preferată, pe care nu o mai văzuse de două decenii, iar acum s-a aflat ce cadou inedit i-a dăruit.

bryan adams

Bryan Adams, bolnav de Covid de două ori într-o lună. Artistul a plecat cu ambulanța de pe aeroportul din Milano

Bryan Addams a fost nevoit să-și anuleze apariția la lansarea calendarului Pirelli pentru că a fost din nou diagnosticat cu Covid, a doua oară în ultima lună.

2020 Media Access Awards Presented By Easterseals

Jimmy Kimmel și-a ars părul și spâncenele în timp ce pregătea masa de Ziua Recunoștinței. Jamie Oliver: „Oh, nuuu!”

Jimmy Kimmel a avut un mesaj important pentru fanii săi de Ziua Recunoștinței, după ce a fost protagonistul unui incident mai puțin fericit. Realizatorul tv, în vârstă de 54 de ani, și-a ars sprâncenele și părul în timp ce pregătea cina de sărbătoare. 

Smaranda Știrbu

Smaranda Știrbu, apariție inedită pe Instagram! Fanii, impresionați de schimbarea de look: „Nici nu te-am recunoscut”

O știe aproape toată România, iar pe lângă apărițiile sale online, aceasta s-a afișat și la TV și la eveniment. Dacă nu ți-ai dat seama din fotografie, află că iubita lui Selly a făcut o schimbare de look. 

Alina Pușcău, irezistibilă la 39 de ani

Alina Pușcău, în colanți și în bustieră în sala de sport. Românca face eforturi pentru a se menține în formă la 40 de ani

A trecut o săptămână de zile de când Alina Pușcău, considerată cea mai frumoasă româncă, își sărbătorea ziua de naștere alături de câteva prietene. Acum, modelul și-a reluat activitățile de zi cu zi și s-a întors în sala de sport.

ruby

Ruby, electrizantă într-o rochie scurtă, ultra mulată pe corp. Cântăreața se menține într-o formă fizică de invidiat

Senzualitate este cuvântul care o descrie perfect pe Ruby, celebra cântăreață care topește inimile oamenilor din toată țara. Posesoarea unui trup perfect, artista nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!