Bucuresti | 102,8FM TIMBALAND - 2009 - MORNING AFTER DARK

Știri

2019 iHeartRadio Music Festival - Night 1 – Press Room

Camila Cabello, schimbare drastică de look după despărțirea de Shawn Mendes. Imaginile au strâns aproape patru milioane de aprecieri

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație, iar la doar câteva zile după ce au făcut totul public, artista și-a impresionat fanii cu o schimbare de look.

cardi b (7)

Cardi B, de nerecunoscut pe covorul roșu la American Music Awards 2021. Nimeni nu și-a dat seama cine e

Surpriză pe covorul roșu. Cardi B a fost de nerecunoscut, la sosirea la gala American Music Awards 2021. Artista a optat pentru un look dramatic și și-a acoperit fața în totalitate cu o mască aurie, la care a asortat cercei supradimenionați. Autoarea hitului WAP a purtat o o rochie neagră lungă care i-a îmbrățișat formele. Întreaga ținută a rapperiței în vârstă de 29 de ani a fost gândită de Schiaparelli.

Alina Pușcău, irezistibilă la 39 de ani

Alina Pușcău a împlinit 40 de ani. Cea mai frumoasă româncă și-a sărbătorit ziua de naștere în America, cu trei prietene

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alina Pușcău a fost mereu în centrul atenției. De curând, ea a împlinit 40 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câteva prietene.

gigi hadid culise

Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut

Au trecut câteva săptămâni de când Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit, iar acum modelul în vârstă de 26 de ani a făcut publică o fotografie pe Instagram, în care apare cu un nou look.

'22nd Latin GRAMMY Awards' MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, USA - 18 Nov 2021

Christina Aguilera, pe scena Latin Grammy, după 21 de ani. Artista a impresionat cu noua schimbare de look

Christina Aguilera a bifat o revenire impresionantă pe scena Latin Grammys 2021, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Pe lângă show-ul muzical pe care l-a oferit, artista americană a cucerit și cu look-ul pe care l-a afișat. 

madonnamain

Madonna, mărturisire neașteptată pe rețelele sociale. De ce este geloasă artista pe cel mai bogat câine din lume

Madonna este geloasă pe patrupedul care a primit titlul de cel mai bogat câine din lume. Vedeta este dezamăgită că acesta vinde fostul ei conac mai scump decât a făcut-o ea. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu exclude să se căsătorească din nou. „Sunt o romantică”

Jennifer Lopez a dezvăluit că nu exclude să se căsătorească din nou. Artista în vârstă de 52 de ani a făcut noi mărturisiri despre viața sa sentimentală. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!