Bucuresti | 102,8FM IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Știri

Top 10 celebrități care au scris cântece pentru copiii lor

Multe dintre cântecele scrise de artiștii cunoscuți au fost de fapt scrise pentru copiii lor. Și dacă unele par să fie piese de dragoste, noi vă spunem că sunt, însă nu în felul în care te-ai gândi tu.

cristina stefania

Cristina Ștefania, în colanți și top scurt, pregătită să obțină corpul perfect până la vară. "Tu arăți așa de bine tot anul"

Cristina Ștefania și-a uimit fanii cu forma fizică, în ultima poză postată pe Instagram. Iubita lui Speak apare îmbrăcată în colanți și un top sport, scurt, și declară că se pune pe treabă pentru a arăta perfect până la vară.

The Fashion Awards 2021, After Party, Royal Albert Hall, London, UK - 29 Nov 2021

Kylie Minogue sfidează timpul. Irezistibila minionă a făcut furori într-o rochie scurtă, pe ringul de dans, în Londra

Kylie Minogue are 53 de ani, dar sfidează vârsta din buletin. Cel mai bine vândută artistă australiană din toate timpurile a cucerit toate privirile, săptămâna aceasta, la petrecerea de după decernarea premiilor Fashion Awards.

Digi_Sediu

DIGI COMMUNICATIONS N.V. anunță semnarea tranzacției cu privire la vânzarea operațiunilor din Ungaria către 4iG

Digi Communications N.V. (“DIGI”) anunță astăzi, 30 noiembrie 2021, încheierea contractului de vânzare-cumpărare privind operațiunile sale din Ungaria către 4iG.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, spectaculoasă într-o salopetă mulată la 51 de ani. Cântăreața e într-o formă de invidiat după divorț

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Anca Țurcașiu, care reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. După săptămâni de zile în care a făcut publice doar imagini în care își arăta chipul, acum cântăreața și-a surprins fanii.

inna main

Inna, reacție după ce Virgil Abloh și-a pierdut viața în urma unei lupte cu o formă de cancer: „Nu e doar un designer”

Lumea fashion-ului este în doliu după ce Virgil Abloh a decedat din cauza cancerului. Inna i-a adus un tribuit directorului artistic de la Louis Vuitton.

Rihanna's 5th Annual Diamond Ball

Rihanna, apariție inedită în pijama pe rețelele sociale. Imaginile au făcut furori printre fani: ”Ești perfectă!”

Rihanna știe cum să le atragă atenția fanilor săi de pe Instagram. Artista și-a etalat formele îmbrăcată într-o pijama foarte diferite de cele de pe piață. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!