Bucuresti | 102,8FM GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

delia-machiaj-instagram-header

Delia a lansat un nou trend în materie de machiaj. Mulţi au întrebat-o cum a reuşit acest lucru

Delia s-a apucat de machiaj, iar primul model ales pentru a-şi face mâna şi talentul a fost chiar ea. După cum bine ştii, mai toată lumea foloseşte machiaj să-şi ascundă pistruii de pe faţă. În era #nofilter, Delia propune naturalul. Ba chiar a mers mai departe.

starbucks-header

În sfârşit se întâmplă asta! Ce decizie majoră a luat Starbucks

În ultimul timp, au apărut tot mai multe cazuri de animale marine care au murit sau suferă teribil din cauza plasticului aflat în marile şi oceanele lumii.

steve-aoki-hepta

Anunţul surprinzător făcut de Steve Aoki după prezenţa la festivalul Neversea

Show-urile lui Steve Aoki sunt "dulci" asta pentru că obişnuieşte să arunge cu torturi în public. Aşa că bătaia cu frişcă face parte din setlist-ul său.

maye-musk-header-instagram

La 70 de ani, mama lui Elon Musk a fost model pentru noua colecţie Dolce & Gabbana | VIDEO

Mama lui Elon Musk are o viaţă activă la 70 de ani. Maye Musk a defilat în show-ul de prezentare a noii colecţii Dolce & Gabbana, care se desfăşurat la Como, în Italia, pe 6 iulie.

rihanna-iubit-cearta

Scandal monstru între Rihanna şi iubitul ei în vacanţa din Mexic. Cearta s-a terminat urât

Rihanna părea că şi-a găsit jumătatea, mai ales că deja se logodise cu iubitul ei, un om de afaceri saudit. Cei doi au ajuns la cuţite, iar relaţia lor pare terminată.

hailey-baldwin-justin-bieber-instagram

Mesajul postat de Justin Bieber prin care anunţă oficial logodna cu Hailey Baldwin

Ceea ce toată lumea bănuia, a devenit oficial. Justin Bieber s-a logodit cu modelul, Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. Justin a postat pe Instagram un mesaj romantic pentru iubita sa.

ronaldo-georgina-grecia-header

Ce face Ronaldo în timp de Juventus Torino încearcă să-l transfere de la Real Madrid

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus este foarte aproape de a fi anunţat oficial. În timp ce italienii caută bani pentru a-i satisface pretenţiile financiare lui Ronaldo, acesta se distrează alături de familie pe o insulă din Grecia.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!