Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

Khloé Kardashian. Foto: Getty Images

Khloe Kardashian e criticată din nou pentru că ar fi exagerat cu Photoshop-ul: „Ce ți-ai făcut la față? Arăți atât de diferit!

Khloe Kardashian și-a împărțit din nou fanii în două tabere. Starul din „Keeping Up With The Kardashians” a postat noi imagini pe Instagram, în care pare o cu totul altă persoană. „Arăți atât de diferit!”, i-au transmis mulți dintre admiratorii săi, în timp ce alții au lăudat-o pentru look-ul ei.

Gigi Hadid și Zayn Malik. Getty Images

Zayn Malik și-a lansat o piesă nouă la doar 24 de ore de când a devenit tătic. Cum sună ”Better”

Zayn Malik traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Tocmai a devenit tătic pentru prima oară și, în plus, a revenit cu o nouă melodie ce se bucură de un succes răsunător.

Demi Lovato. Foto: Gety Images

Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit după doar 6 luni de relație. Cum a pozat ulterior artista

Demi Lovato și logodnicul ei, Max Ehrich și-au spus adio. Cuplul își anunțase logodna în iulie, după doar patru luni de relație. 

Coperta_paparude_Believe_Mic

Spike lansează noul single „Paparude”, piesă cu accente folclorice

Spike revine în forță cu single-ul ”Paparude”, o piesă care atrage atenția de la prima ascultare, cu accente din folclorul românesc, pe care se regăsește sample din piesa folk „Paparudă” a Surorilor Oșoianu.

anna lesko2

Anna Lesko, mărturisiri despre despărțirea de tatăl copilului ei: ”Au fost momente când am clacat!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile lipsite de inhibiții. A ales, însă, să-și țină departe de ochii curioșilor relația de cuplu, iar acum a vorbit despre ruptura de tatăl copilului ei, cu care a trăit o poveste de iubire timp de opt ani.

Rita Ora. Foto: Getty Images

Rita Ora, accident vestimentar la Săptămâna Modei de la Milano. Crăpătura sacoului i-a jucat feste

Rita Ora a atras privirile tuturor la Săptămâna Modei de la Milano. Artista este celebră pentru stilul ei vestimentar îndrăzneț, fiind una dintre vedetele căreia nu-i este teamă să experimenteze.

anto1

Antonia, cel mai îndrăzneț pictorial de când e mamă de trei copii: a pozat așa cum nu a mai făcut-o până acum!

Este de necontestat faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, iar ultimul ei pictorial nu face decât să întărească acest lucru.

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!