Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

Orlando Bloom. Foto: Getty Images

Mașina care a a atras atenția tuturor. Cum a surprins Orlando Bloom pe străzile din Santa Barbara

Orlando Bloom a fost surprins de fotografi la o benzinărie, unde a oprit pentru a-și alimenta cu carburant mașina.

bublee2

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața, într-o rochie albă, la malul mării: ”Ești superbă!”

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și este din ce în ce mai lipsită de inhibiții, dovadă fiind imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

Cel mai admirat corp din lume. Cum arată Jennifer Lopez la plajă, când nu știe că e fotografiată

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate artiste din lume. La 51 de ani, arată la fel de bine ca în perioada sa de glorie. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi pe plaja din Turks și Caicos.

Jena Frumes. Foto: Profimedia

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Jason Derulo

Jason Derulo și modelul Jena Frumes formează unul dintre cele mai hot cupluri din lumea vedetelor, de la începutul acestui an. Jena, în vârstă de 26 de ani, s-a iubit în trecut cu fotbalistul Jesse Lingard, iar acum îi calcă pe urme lui Daphne Joy, fosta parteneră a lui Derulo.

John Lennon. Foto: Getty Images

Ucigașul lui John Lennon îi cere scuze văduvei acestuia, la 40 de ani de la crima care a șocat o lume întreagă

Ucigașul lui John Lennon i-a cerut scuze văduvei acestuia, Yoko Ono, pentru „fapta josnică” pe care a comis-o și a declarat în fața comisiei pentru eliberare condiționată că se gândește mereu la asta.

jlox

Jennifer Lopez, scene fierbinți cu Maluma. E cu 25 de ani mai în vârstă ca el, însă au o chimie de necontestat

Jennifer Lopez este logodită cu fostul sportive Alex Rogriguez, însă nimeni nu poate contesta ca între ea și cel mai hot artist latino al momentului, Maluma, este o chimie extraordinară.

Selena Gomez. Foto: Profimedia

Selena Gomez, mesaj în privat lui Mark Zuckerberg: Avem o problemă serioasă

Selena Gomez se numără printre cele mai recente vedete care acuză Facebook că permite discursurile de ură, dezinformarea, rasismul și violența pe platforma de socializare, într-un mesaj privat către Mark Zuckerberg, pe care ulterior artista l-a publicat pe contul ei de Instagram. 

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!