Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER ALINA EREMIA - GURA TA (NEW PW)

Știri

Ed Sheeran continuă să ”scrie” istorie. Suma fabuloasă pe care a câștigat-o în fiecare zi din 2019

Ed Sheeran este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel internațional, dar și printre cei mai bogați. Cântărețul britanic a câștigat aproape 100.000 de lire sterline în fiecare zi a anului trecut.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Jenny From the Block - atunci vs. acum. Cum arată abdomenul lui Jennifer Lopez la 20 de ani de când apărea la brațul lui Diddy

Jenny From the Block, mai în formă ca oricând. Jennifer Lopez (51 de ani) dovedește că are același abdomen din tinerețe, ba chiar unul mai puternic, la 20 de ani de când făcea furori la brațul iubitului ei de atunci, Diddy (Puff Daddy). 

Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie Eilish uimește în videoclipul pentru „No Time to Die”. „Am plâns. Va intra în istorie”

Videoclipul pentru „No Time to Die” a fost lansat. Iar Billie Eilish și-a impresionat fanii în clipul cântecului principal de pe coloana sonoră a noului film din seria James Bond.

Kylie Jenner. Foto: Getty Images

Efectul Kylie Jenner. Ce s-a întâmplat după ce vedeta a publicat un selfie în costum de baie și i-a îndemnat pe fani să se înregistreze pentru a vota la prezidențiale

Kylie Jenner a postat pe Instagram un selfie în care apare în costum de baie, în curtea casei sale și i-a îndemnat pe fanii ei să meargă la vot. Rezultatul? O creștere de 1500% a traficului pe site-ul Vote.org.

Christina Aguilera. Foto: Getty Images

Christina Aguilera: „Nu mai țin diete, treceți peste asta”. Cum arată astăzi „teen icon-ul” anilor '90

S-a luptat ani de zile cu anxietatea din cauza imaginii ei. Christina Aguilera a dezvăluit acum că a renunțat să încerce să mai fie „perfectă”: „Nu mai țin diete, treceți peste asta”.

smiley gina

Ce au făcut Smiley și Gina Pistol după ce au confirmat că vor deveni părinți. Anunțul făcut pe Instagram

Smiley și Gina Pistol sunt fericiți că vor deveni părinți și au împărtășit aceasta veste cu toată lumea. Deși se zvonea de ceva vreme că Gina este însărcinată, de abia zilele trecute cei doi au confirmat.

BeFunky-collage (19)

Lidia Buble și Cornel Ilie, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al lor. Imaginile fac furori pe internet

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, cel puțin în plan profesional. Cântăreața are o nouă piesă cu Vunk, iar videoclipul a fost lansat în urmă cu puțin timp.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!