Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ADI - OFF40 - VREAU

Loredana Groza, irezistibilă în costum de baie la 50 de ani. Cântăreața a plecat din nou într-o vacanță exotică

Loredana Groza
Loredana Groza a plecat în vacanță într-o destinație exotică și s-a pozat în costum de baie

La scurt timp după ce a făcut publice imaginile în care se unduia în sala de sport, Loredana Groza a dispărut. Acum, însă, ea a făcut publice noi imagini.

Citește și: O imagine photoshopată cu Antonia face furori pe rețelele sociale. Reacția artistei, uimitoare: ”Aproape că-mi pare rău!”

Cântăreața în vârstă de 50 de ani se află acum într-o vacanță într-o destinație exotică și nu a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, artista a făcut publică o imagine în care și-a etalat trupul într-un costum de baie format din două piese, pus în valoare de aplicații strălucitoare. Pe TikTok, însă, Loredana Groza s-a filmat în camera de hotel, astfel că fanii i-au putut admira trupul în toată splendoarea.

 

@loredanagrozaofficial

##sundance m&l by ##loredana ##lori ##babe ##loriland ##fyp ##loredanagroza

♬ original sound - LoredanaGroza

Loredana Groza, vacanțe de vis în Mexic și în Maldive

Loredana Groza profită din plin de timpul liber pe care-l are și de faptul că nu se pot organiza concerte din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, la începutul anului, ea a plecat într-o vacanță în Tulum, Mexic, unde a petrecut câteva săptămâni.

Citește și: Vedete prinse cu Photoshop-ul. Iată 10 celebrități care își editează fotografiile pentru a atinge perfecțiunea

De asemenea, întoarsă în România, cântăreața n-a stat prea mult acasă, întrucât a plecat în Maldive. Acum, artista este din nou în vacanță, însă nu a dezvăluit destinația în care se află.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza
"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel
02 sore (2)
Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele și arată "mai bine ca la 25 de ani"
03 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
04 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”
05 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare

Britney Spears a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip postat pe rețelele de socializare, în care dansează lasciv într-un costum de baie verde și cizme negre cu toc înalt. Artista, cunoscută pentru stilul său excentric și aparițiile controversate, a atras din nou atenția fanilor cu mișcările sale provocatoare.

anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"

Anca Țurcașiu e fericită și îndrăgostită. La patru ani de la divorț și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr care o face din nou să fie recunoscătoare pentru tot ce trăiește. Cu el se plimbă zilele acestea pe plajele și străduțele din Creta, Grecia. În plus, au planuri mari în doi. "Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară", spune artista de 54 de ani, mulțumită că și-a găsit o persoană care apreciază aceleași lucruri ca ea.

Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Katy Perry a fost surprinsă pe balconul unui hotelul din Rio de Janeiro, într-un costum de baie verde, la scurt timp după ce a oferit o performanță spectaculoasă la festivalul Rock in Rio. Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat și a împărtășit un moment special cu fanii săi, aruncând trandafiri roz în semn de recunoștință pentru susținerea lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib:
O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: "Sunt întrebată dacă l-am adoptat"

O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: "Sunt întrebată dacă l-am adoptat"

FILM NOW Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban
Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban

Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT A dat geamul jos și i-a făcut cu mâna bărbatului care era pe stradă cu Ilona Brezoianu. Ce a urmat
A dat geamul jos și i-a făcut cu mâna bărbatului care era pe stradă cu Ilona Brezoianu. Ce a urmat
DIGI FM Exasperat de trafic, un bucureștean s-a apucat să dirijeze circulația:
Exasperat de trafic, un bucureștean s-a apucat să dirijeze circulația: "Am sunat la Rutieră". Ce reacție au avut polițiștii
UTV Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram