Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MAROON 5 - DONT WANNA KNOW

Știri

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Fiica lui Jennifer Lopez explică de ce se roagă atât de des pentru mama ei

Fiica lui Jennifer Lopez, în vârstă de 12 ani, a dezvăluit într-o discuție cu Hoda Kotb la TODAY motivul pentru care se roagă des pentru mama ei. 

Lady Gaga, Bradley Cooper. Foto: Getty Images

Chimia lor a cucerit o lume întreagă. Lady Gaga dezvăluie de ce a fost atât de simplu să se îndrăgostescă de Bradley Cooper în „A star is Born”

În 2018, Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat în remake-ul clasicului „A Star Is Born”. Iar Gaga s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și chiar mai mult, primind o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul Ally.

Hailey Bieber. Foto: Getty Images

Hailey Baldwin, brunetă și fără sprâncene. Soția lui Justin Bieber, de nerecunoscut pe stradă în Italia

Hailey Bieber a fost fotografiată pe străzile din Italia cu un look total schimbat.

bbe

Bebe Rexha, mândră de silueta sa voluptoasă: “Cred că îi sperii pe bărbați!”

 A fost catalogată drept “plinuța” din industria muzicală, însă Bebe Rexha este mândră de formele sale voluptoase. Vedeta a fost suprinsa în timp ce filma o reclamă, în două ținute ultra mulate, neon.

Smiley

Gina Pistol e însărcinată. Primele declarații făcute de ea și Smiley: ”Noi acum înseamnă trei”

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani, iar acum vor deveni părinți. Deși au preferat să-și țină ascunsă relația, cei doi au recunoscut, în sfârșit, că vor deveni părinți.

gina pistol

Gina Pistol, prima reacție după ce Smiley i-a declarat public iubirea. Mesajul ei a făcut furori: ”Abia aștept să fiți trei!”

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, iar la scurt timp după ce Smiley i-a declarat public dragostea, prezentatoarea TV a reacționat.

blanket

Apariție rară a fiului cel mai mic al lui Michael Jackson. Cum a fost surprins “Blanket” după ce a împlinit 18 ani

Este cel mai discret dintre copiii lui Michael Jackson și urăște să fie în lumina reflectoarelor. Cel mai mic dintre fiii pop starului a împlinit 18 ani și de curând s-a mutat din casa bunicii sale, care l-a crescut, într-o super locuință de 2.6 milioane de dolari.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!