Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER JASON DERULO - WHEN LOVE SUCKS (NEW PW 2)

Știri

emilia-clarke

„Este ireală!”. Dublura Emiliei Clarke în „Game of Thrones” uimește cu vocea și look-ul ei, într-un nou concurs de talente

Rosie Mac are 22 de ani și a fost dublura Emiliei Clarke, în rolul mamei Dragonilor, Daenerys Targaryen, în serialul Game of Thrones.

Smiley

“Privirea ta face cât o mie de cuvinte”. Smiley, imaginea în care arată că o iubește “cu patimă” pe Gina Pistol

“Mi-au dat lacrimile” – așa au reacționat fanii la cea mai recenta imagine postata de Smiley pe paginile sale de Facebook și Instagram. Artistul apare alături de iubita sa, Gina Pistol, care este însărcinată.

Kim Kardashian și Kylie Jenner. Foto: Getty Images

„Șterge poza imediat!”. Kylie Jenner reacționează după ce Kim Kardashian a postat o fotografie veche de familie

Kim Kardashian West a postat recent o imagine veche de familie, în care apare alături de surorile ei Kylie Jenner, Kendall Jenner și Khloe Kardashian, la restaurantul Benihana.

Nicole Scherzinger, apariția care i-a bulversat pe fani: ”Ești însărcinată?!” Ce face cântăreața ca să se mențină în formă

Nicole Scherzinger traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar de curând, ea le-a arătat fanilor cum se răsfață cu iubitul ei.

Rock in Rio 2013

Cum arată Beyonce când nu știe că e urmărită. Diferența dintre look-ul de scenă și viața de zi cu zi

Beyonce este una dintre cele mai discrete vedete din showbizul intrenational și, spre deosebire de alți artiști de top, și pe rețelele de socializare are o prezență destul de rară.

adele

Adele, apariție spectaculoasă după ce a slăbit 50 kg. Ce imagine a postat pe Instagram

În ultimul an, Adele a atras mai mult atenția cu transformarea sa fizică decât prin muzică. Este și firesc, având în vedere că a slăbit circa 50 kg.

ruby

“În ce mașină m-ați vedea îmbrăcată așa?” Cum arată ținuta incendiară cu care Ruby a aprins imaginația fanilor

Ruby are un stil vestimentar extrem de îndrăzneț, iar fanii săi s-au obișnuit cu ținutele sale incendiare. Majoritatea decoltate, mulate sau cu decupaje exagerate. Acum, artista i-a pus pe fani la încercare cu o întrebare: “În ce mașină m-ați vedea îmbrăcată așa?” Deja s-au strâns mii de răspunsuri în câteva ore.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!