Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MAROON 5 - DONT WANNA KNOW

Știri

lidia buble

Lidia Buble, într-o ținută care i-a împărțit pe fani în două tabere: ce i-au reproșat aceștia

Cu siguranță Lidia Buble este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România, însă stilul ei vestimentar nu îi mulțumește în totalitate pe fanii ei.

Smiley și Delia

Cea mai așteptată colaborare. Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”

Smiley si Delia lanseaza „Ne vedem noi”, o piesa-eveniment, considerata de public si de cei din industrie ca fiind cea mai asteptata colaborare din muzica pop romaneasca a ultimilor ani.

Adele

Cadou extravagant de 18.000 de euro. Ce i-a luat Adele iubitului de ziua lui

A slăbit 40 de kilograme, a divorțat, iar apoi și-a găsit fericirea în brațele noului ei iubit. De câteva luni, Adele are o relație cu rapperul Skepta, deși aceștia nu au făcut public până acum faptul că sunt împreună. Au fost însă dați de gol de paparazzi și de mărturiile prietenilor apropiați.

Otherside și Killa Fonic

Otherside și Killa Fonic lansează „Fața Blue”

Otherside revine cu o colaborare cu Killa Fonic pe piesa ”Fața Blue”, o piesă EDM - house, compusă de Viky Red și Killa Fonic.

The Motans

The Motans lansează „Cel din Oglindă”, prima piesă din EP-ul „Dark Side of the Cookie”

The Motans revine cu o nouă piesă care se numește „Cel din Oglindă”, cu videoclip oficial, un single manifest despre viața artistului și modul în care alege să trăiască fiecare zi.

jerusalema

Interviu EXCLUSIV cu Master KG, creatorul hitului Jerusalema. De unde provine dansul: ”I-am descoperit pe băieți pe internet!”

Călin Olah și Diana Ramadam de la Pro FM România au stat de vorbă cu nimeni altul decât Master KG, omul care a compus piesa Jerusalema, care se bucură de un succes răsunător.

Mariah Carey. Foto:  Getty Images

Mariah Carey: Sora mea a încercat să mă vândă unui proxenent pe când aveam doar 12 ani

Mariah Carey și-a lansat de curând memoriile.  În „The Meaning of Mariah Carey”, artista în vârstă de 50 de ani povestește că sora ei a „încercat să o vândă unui proxenet”, pe când avea doar 12 ani.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!