Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ASDIS - OFF40 - FLASHBACKS

Are 42 de ani, dar arată la fel ca o puștoaică de 25. Anna Lesko, irezistibilă într-un costum de baie

Anna Lesko
Anna Lesko a făcut publică o imagine în care apare îmbrăcată în costum de baie / Instagram

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Anna Lesko tânjește după zilele petrecute la plajă și după vacanțele exotice, motiv pentru care a făcut publică o fotografie inedită, în care apare într-un costum de baie.

În fotografia respectivă, cântăreața apare îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, de culoare galben și verde, ce-i pune în valoare formele apetisante.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Vedete prinse cu Photoshop-ul. Iată 10 celebrități care își editează fotografiile pentru a atinge perfecțiunea

”Frumoasă ca o păpușă!”, ”Arăți divin.”, au comentat câțiva dintre fani în dreptul fotografiei care în doar câteva ore a adunat mii de aprecieri.

Anna Lesko a dezvăluit care sunt secretele ei în materie de frumusețe

Recunoscută pentru aparițiile inedite, Anna Lesko a fost întrebată în repetate rânduri cum se menține în formă, iar aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei.

Citește și: Anna Lesko, într-o bluză transparentă de Dragobete: ”Există o luptă continuă pentru dominare!”

Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, povestea ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.

Galerie foto

Top citite
01 Anna Lesko
Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”
02 sore (2)
Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele și arată "mai bine ca la 25 de ani"
03 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
04 Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare
05 anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Katy Perry a fost surprinsă pe balconul unui hotelul din Rio de Janeiro, într-un costum de baie verde, la scurt timp după ce a oferit o performanță spectaculoasă la festivalul Rock in Rio. Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat și a împărtășit un moment special cu fanii săi, aruncând trandafiri roz în semn de recunoștință pentru susținerea lor.

Andreea Bănică
Andreea Bănică și-a expus corpul voluptos și natural, într-un costum de baie roșu. Cu șosete și adidași în picioare, a făcut pe modelul

Dacă săptămâna trecută se bucura de plajele din România, acum, Andreea Bănică se răsfață pe cele din Grecia. Solista în vârstă de 46 de ani a făcut plajă pe insula Paxos.

Alina Eremia/ Foto: Facebook
Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența” 

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii spectaculoase postate pe contul său de Instagram. Deși temperaturile au scăzut considerabil, cântăreața în vârstă de 30 de ani a demonstrat că frigul nu o oprește să-și etaleze silueta impecabilă într-un costum de baie îndrăzneț.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib:
O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: "Sunt întrebată dacă l-am adoptat"

O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: "Sunt întrebată dacă l-am adoptat"

FILM NOW Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban
Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban

Unde va ajunge averea de 125 de milione de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT A dat geamul jos și i-a făcut cu mâna bărbatului care era pe stradă cu Ilona Brezoianu. Ce a urmat
A dat geamul jos și i-a făcut cu mâna bărbatului care era pe stradă cu Ilona Brezoianu. Ce a urmat
DIGI FM Exasperat de trafic, un bucureștean s-a apucat să dirijeze circulația:
Exasperat de trafic, un bucureștean s-a apucat să dirijeze circulația: "Am sunat la Rutieră". Ce reacție au avut polițiștii
UTV Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram