Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

Michael Jackson, Slash

Slash, adevărul despre colaborarea cu Michael Jackson. De ce i-a părut rău pentru regele muzicii pop

Într-un interviu recent, Slash a vorbit despre ce a însemnat colaborarea cu Michael Jackson și a făcut câteva dezvăluiri inedite.

Alien Huang

Încă un deces în rândul starurilor din Asia. Actor și cântăreț de 36 de ani, găsit mort în casă

Încă un deces a fost înregistrat în rândul starurilor din Asia. De această dată este vorba despre un actor și cântăreț din Taiwan, în vârstă de 36 de ani, care a fost găsit mort în locuința sa.

Adam Levine. Foto: Getty Images

Cum l-a învățat Kelly Preston pe Adam Levine de la Maroon 5 să sărute ca-n filme

Cardi B - Credit foto: Getty Images

Adevăratul motiv pentru care Cardi B a decis să divorțeze. O sursă apropiată cuplului a rupt tăcerea: ”A suportat suficient!”

Vestea privind divorțul lui Cardi B de Offset a făcut înconjurul lumii, însă apropiații acestora nu sunt deloc surpriși de decizia artistei, întrucât aceasta s-a chinuit foarte mult să-l ierte după ce a înșelat-o.

rapp

Cum arată cele mai atrăgătoare rapperițe fără machiaj. Cardi B și Iggy Azalea, de nerecunoscut

Machiaje stridente, peruci, operații estetice, ținute provocatoare, accesorii opulente – femeile din lumea hip-hopului știu cum să atragă atenția.

Pink și Carey Hart. Foto: Getty Images

Pink spune adevărul despre căsnicia ei. Singurul motiv pentru care încă mai este căsătorită cu Carey Hart

Pink descrie mariajul ei de 14 ani drept „groaznic” și „minunat”. Într-un live pe Instagram, artista a divulgat secretul căsniciei cu fostul pilot de motocross Carey Hart.

Cardi B si Offset

Divorț neașteptat în showbiz: Cardi B s-a despărțit de soțul și tatăl copilului ei, Offset

Pe Instagram și la evenimentele mondene păreau cuplul perfect, însă în realitate Cardi B și Offset aveau probleme de mai bine de doi ani. Cauza principală, spun surse apropiate cuplului, ar fi infidelitatea lui Offset, care și-ar fi înșelat partenera de nenumărate ori, chiar și imediat după ce aceasta a născut.

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!