Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen MISHA MILLER - MAMMA MIA (NEW PW)

Știri

The Weeknd, anunțul care i-a extaziat pe fani: „Sunt onorat, sunt extrem de încântat”

The Weeknd este cap de afiș în line-up-ul show-ului din pauza finalei Super Bowl LV, pentru 2021: „Sunt umil, sunt onorat, sunt extaziat!, a spus artistul R&B.

LISTA DE IUBITE A LUI DRAKE

Lista interminabilă de iubite a lui Drake. Ce vedete a cucerit rapperul canadian

Momentan, Drake nu este implicat în vreo relație serioasă, însă asta nu înseamnă că nu există nicio domnișoară care să îi țină de urât pe timp de pandemie. Cu toții știm de pasiunea lui Drake pentru Rihanna, însă lista de iubite a rapperului este una extrem de lungă și interesantă, cu fel de fel de vedete, dar și “doamne” de o calitate îndoielnică.

lidia-buble-night-instagram

Lidia Buble, apariție neobișnuită pe Instagram. Motivul pentru care a fost criticată de fani

Lidia Buble este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, iar de curând și-a surprins total fanii. Totuși, aceștia n-au apreciat prea mult apariția artistei.

Alina Sorescu

Alina Sorescu, reacție neașptată după ce s-a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Celebritatea nu e ușor de dus pe umeri!”

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și, în ultima perioadă, aceasta este în centrul atenției, întrucât se vorbește în permanență despre divorțul ei de Alexandru Ciucu.

emma bunton 1

Cum arata “Baby Spice” la 44 de ani. Emma Bunton, cea mai discretă dintre membrele Spice Girls

Spice Girls au fost idolele unei generații și, chiar dacă nu mai sunt în atenția publicului ca în anii ’90, fanii se bucură de fiecare dată când acestea își fac apariția la evenimente.

Halsey. Foto: Getty Images

Halsey și-a schimbat numele din buletin pentru că nu credea că merită să fie celebră: A fost necesar să devin o altă persoană

Halsey a dezvăluit că și-a schimbat numele din buletin pentru că în urmă cu câțiva ani nu credea că „merită să fie celebră”: „A fost necesar să devin o persoană cu totul diferită”.

Andra Maruta

Andra, imagini emoționante pe Instagram. Cum au reacționat fanii când au văzut-o în această ipostază

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!