Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

andreea balan

Andreea Bălan, noi dezvăluiri după ce s-a externat. Ce s-a întâmplat, de fapt, în spital: ”Durerile erau foarte puternice!”

Andreea Bălan a trecut prin momente delicate săptămâna trecută, când a ajuns la spital cu dureri abdominale puternice și a fost nevoită să rămână în spital.

anna lesko jlo

Anna Lesko, prima reacție după ce clipul ei postat pe TikTok a fost preluat de Jennifer Lopez: ”Ingredientul meu secret!”

Vestea că filmulețul postat pe TikTok a fost preluat și inclus într-o compilație postată pe contul de Youtube al lui Jennifer Lopez a bucurat-o teribil pe Anna Lesko, care a revenit cu o reacție.

Anotimpuri_Cover3_SQR

Andia lansează „Anotimpuri”, o piesă pop de dragoste, în colaborare cu Spike, alături de un videoclip bazat pe o poveste reală

Nicole Scherzinger. Foto: Getty Images

La ce trucuri apelează Nicole Scherzinger pentru a arăta impecabil pe Instagram. Ești „definiția perfecțiunii”, i-au transmis fanii

Întotdeauna arată impecabil în fotografiile sale, însă Nicole Scherzinger se antrenează intens pentru a fi mereu în formă maximă și pentru a avea un corp atât de tonifiat. Mai mult, solista de la Pussycat Doll, în vârstă de 42 de ani, își exersează și pozițiile speciale pentru imagini de Instagram cât mai reușite.

jlo

Jennifer Lopez a postat imagini cu Anna Lesko pe Youtube. Motivul pentru care artista a fost impresionată de româncă

Anna Lesko este mereu în centrul atenției și reușește mereu să-și surprindă fanii. Acum, însă, eforturile ei au fost recunoscute chiar de Jennifer Lopez. Aceasta a fost selecționată de artista americană să apară într-un clip care face furori pe Youtube.

Britney Spears

Avocatul lui Britney Spears: „Îi este frică de tatăl ei”. Decizia luată de artistă atâta timp cât acesta îi va controla viața și cariera

Britney Spears nu va mai cânta, atâta timp cât tatăl ei îi va controla în continuare viața și cariera, a anunțat avocatul artistei, marți, în sala de judecată, în timpul procesului din Los Angeles.

FL: Amigos For Kids Annual Fundraiser 2016 Miami Celebrity Domino Night 25th Anniversary

Inna, acoperită doar de un prosop în cele mai noi imagini de pe Instagram. Fanii au fost înnebuniți: ”Pot să vin și eu?”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește să-și surprindă fanii în fiecare zi. Dacă săptămâna trecută a vorbit despre operații estetice, acum cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază neobișnuită.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!