Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

FL: Amigos For Kids Annual Fundraiser 2016 Miami Celebrity Domino Night 25th Anniversary

Anna Lesko, irezistibil de senzuală în cele mai noi imagini de pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: ”O copiezi mult pe JLo!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins fanii din nou, întrucât a făcut publice imagini nemaivăzute de la filmările celui mai nou clip al ei.

Casa Ariston Comfort Zone, Groenlanda

(P) Schimbările climatice și impactul lor asupra comunităților, discutate de Ziua Internațională a Științei

Ariston marchează Ziua Internaţională a Ştiinţei pentru Pace şi Dezvoltare prin susţinerea cercetărilor ştiinţifice asupra impactului schimbărilor climatice. Oamenii de știință estimează că în 2050 aproximativ 200 de milioane de oameni vor fi nevoiţi să migreze din cauza schimbărilor climatice.

Lavinia Pirva 4

Lavinia Pîrva, despre zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică: “Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup..."

Lavinia Pîrva a fost afectată de zvonurile din presa tabloidă, care a scris că vedeta ar intenționa să divorțeze de Ștefan Bănică Jr. Și asta doar pentru că a fost surprinsă fără verighetă pe deget. Cântăreața a ținut să facă lumină în această privință și i-a asigurat pe fani că nu divorțează.

global

R3HAB urcă în DJ Mag Top 100 și ocupă locul 13 în clasamentul celor mai apreciați DJi din lume

karmen 4

Karmen, despre statutul de “mămică sexy” la 22 de ani: “Când mă uit la mine, nu mă simt mamă”

Karmen Simionescu este considerată una dintre cele mai cool și sexy mămici din România. Cântăreața a adus pe lume o fetiță în vara lui 2019, însă acum și-a reluat și activitatea profesională. Karmen a lansat de curând piesa “Belladona”.

BeFunky-collage (1)

Cine sunt vedetele care au părăsit România definitiv. Care au fost motivele pentru care au renunțat la carierele pe care le aveau în țară

Vestea că CRBL a plecat definitiv din România și s-a stabilit în Spania a surprins pe toată lumea, însă acesta nu este singurul artist care a luat această decizie.

cornel ilie divort

Cornel Ilie, noi declarații despre divorțul de Eliza: ”Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră…”

Cornel Ilie a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează. Deși a spus că nu va mai vorbi despre acest subiect, acum, la mai bine de două luni de la acel anunț, el a oferit noi declarații.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!