Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LYKKE LI - I FOLLOW RIVERS (THE MGICIAN REMIX)

Știri

Alexandra Stan

Alexandra Stan, irezistibilă într-un top cu decupaje în zona bustului. Ce ținută a purtat artista la un restaurant în Dubai

În ultimul timp, Alexandra Stan debordează de încredere, fapt ce se vede și în alegerile vestimentare îndrăznețe. Conștientă că este posesoarea unui corp bine întreținut, artista nu ezită să-l etaleze în cele mai decupate și nonconformiste ținute, fie că este vorba de aparițiile pe scenă sau ieșirile în oraș.

smiley

Smiley, supărat pe cei care aruncă vorbe urâte pe internet: "Există atâția oameni care pierd momente din existența lor să se certe"

Nu de puține ori, artiștii, dar și oamenii simpli se împiedică în mediul online de comentarii urâte care ajung să le strice ziua și îi determină chiar să-și pună întrebări despre propria valoare. Smiley, unul dintre cei mai admirați cântăreți ai generației sale, cu mare expunere pe internet, radio și tv, a decis să ia atitudine și să transmită un mesaj celor care aruncă vorbe urâte pe internet.

Emily Ratajkwoski, acuzații grave la adresa lui Robin Thicke

Emily Ratajkwoski, acuzații grave la adresa lui Robin Thicke. Artistul s-ar fi purtat necorespunzător la filmările "Blurred Lines"

La opt ani de la lansarea piesei "Blurred Lines", cântată de Robin Thicke, Emily Ratajkowski îi aduce acuzații grave artistului printr-un pasaj scris în autobiografia ei intitulată "My Body", potrivit People.

andreea balan

Andreea Bălan, apariția care i-a sedus pe fani. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și decoltată, solista și-a arătat silueta de puștoaică

Mama a doi copii, Andreea Bălan reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă. Nu doar moștenirea genetică o ajută, ci și multele ore de dans pe care le face pentru a-și pregăti show-urile. Jumătatea blondă a  trupei Andre și-a surprins fanii cu o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie care o prinde de minune.

delia

Delia, apariții care mai de care mai controversate. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și este recunoscută pentru schimbările de look nonconformiste pe care le adoptă constant, dar și pentru ținutele extravagante pe care le poartă.

inna

Sezonul costumelor de baie nu s-a încheiat pentru Inna. Mihaela Rădulescu a reacționat imediat la poza pusă de artistă: "O, mama!"

Vara s-a încheiat de mai bine de o lună, dar Inna nu renunță la postările în costum de baie, spre deliciul fanilor ei. Printre persoanele care i-au admirat cea mai recentă poză de la piscină se numără și Mihaela Rădulescu.

Anna Lesko

Anna Lesko, într-o rochie scurtă, transparentă, la primele ore ale dimineții. Imaginile i-au cucerit pe fani: ”Cea mai frumoasă!”

Recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, Anna Lesko nu ratează nicio ocazie de a fi în centrul atenției, nici măcar acum, când toamna s-a instalat.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!