Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

Antonia, apariție inedită în sala de sport

Antonia, dovada că își acceptă imperfecțiunile. Artista a pozat nemachiată, iar fanii au reacționat: ”Cea mai frumoasă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și, în ciuda aparițiilor spectaculoase, ea nu se teme să se afișeze pe rețelele sociale fără machiaj.

50th Annual Grammy Awards - Show

Tina Turner şi-a vândut drepturile de autor asupra catalogului ei muzical. Despre ce sumă ar fi vorba

Shakira

Shakira, într-un body minuscul, la 44 de ani. Fanii nu s-au putut abține: ”O copiezi pe Jennifer Lopez!”

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, iar de curând a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. Totodată, ea a dezvăluit care este cea mai mare teamă a ei.

delia

Delia, comparată de fani cu Loredana Groza după cea mai nouă schimbare de look: "Ați început să semănați"

Delia, una dintre cele mai cameleonice vedete de la noi, a surprins cu cea mai recentă schimbare de look. Noua ei imagine i-a făcut pe fani să o compare cu Loredana Groza.

Digi_Sediu

Grupul DIGI, contribuție record la bugetul de stat în trimestrul 3 al anului 2021

Grupul DIGI, din care fac parte operatorul de comunicații electronice RCS & RDS S.A. și toate entitățile suport care desfășoară activitatea în România, a achitat în septembrie 2021, peste 91 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat. De asemenea, Grupul DIGI a susținut bugetul de stat în trimestrul 3 al anului 2021 cu suma record de peste 275 milioane lei.

Loredana Groza

Loredana Groza, într-un body și în dresuri, în sala de sport. Artista se menține într-o formă fizică de invidiat la 51 de ani

În vârstă de 51 de ani, Loredana Groza este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru se datorează orelor petrecute în sala de sport.

adelemain

După șase ani de pauză, Adele a anunțat lansarea unei noi piese. Cum arată un fragment din videoclipul melodiei "Easy On Me"

După zvonurile privind un posibil nou album al lui Adele, cântăreața britanică le-a dat fanilor vestea pe care o așteaptă de șase ani, va lansa o nouă piesă intitulată "Easy On Me". Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale prin intermediul unui fragment de câteva secunde din videoclipul viitoarei melodii.

Ultimele știri

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!