Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU JAMES CARTER - TOMORROW (NEW PW)

Știri

smaranda stirbu

Smaranda Știrbu, imagine de peste 22.000 de like-uri. Iubita lui Selly s-a lăsat pozată în cea mai scurtă rochie și dresuri plasă

Studentă la Medicină și iubita lui Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, Smaranda Știrbu și-a construit o comunitate numeroasă pe Instagram, acolo unde postează momente din viața ei. Recent, aceasta a fost protagonista unei campanii a unui brand de haine, pentru care a pozat în ipostaze senzuale.

Lidia Buble și Harlys Becerra

Harlys Becerra, declarație publică de iubire pentru Lidia Buble: ”Sunt atât de norocos că exiști în viața mea!”

Lidia Buble este din nou în centrul atenției. Celebra cântăreață se bucură de succes în plan profesional, dar și în plan amoros, dovadă fiind mesajele siropoase pe care le schimbă pe rețelele sociale cu noul ei iubit, actorul Harlys Becerra.

adele3

Adele va lansa un nou album? Indiciile descoperite de fanii din întreaga lume par să confirme acest lucru

Ultimul album al lui Adele, intitulat 25, a fost lansat în 2015, bucurându-se de un adevărat succes cu piese precum "Hello", "All I Ask" sau "When We Were Young". Însă, de atunci, artista pare să-și fi pus pe modul pauză cariera artistică, fapt ce i-a lăsat pe fani nerăbdători, aceștia întrebandu-se când va fi lansat următorul LP al cântăreței britanice.

anna leskomain

Anna Lesko, fermecătoare într-o rochie de vară, cu o crăpătură adâncă. Fanii au reacționat imediat: "Ești superbă!"

 Anna Lesko este o artistă care excelezeaza nu doar în domeniul muzicii și televiziunii, ci și la capitolul îmbrăcăminte. Recunoscută pentru stilul vestimentar nonconformist, ce îi e poartă semnătura, cântăreața reușește să impresioneze cu fiecare apariție, lucru apreciat de fanii de pe rețelele sociale.

The Fashion Awards 2019

Kylie Minogue, decizie drastică. Cântăreața se mută în Australia după 30 de ani trăiți în Marea Britanie

Kylie Minogue, celebra cântăreață în vârstă de 53 de ani, se mută în Australia, țara ei natală, după trei decenii petrecute în Marea Britanie.

Inna

Inna, apariție de zeci de mii de aprecieri. Artista a renunțat la pantaloni și a pozat doar într-un body cu umeri bufanți

Când vine vorba de aparițiile sale, Inna știe cum să își pună corpul în evidență. Adeptă a unui stil vestimentar îndrăzneț, din care nu lipsesc piesele scurte, decoltate și strălucitoare, artista a bifat încă o apariție reușită pe rețelele sociale când a renunțat la pantaloni și a pozat doar într-un body.

cristina stefania

Iubita lui Speak, apariții din ce în ce mai senzuale. Cristina Ștefania s-a pozat în pantaloni de piele și top decoltat

Conștientă de atuurile fizice cu care a înzestrat-o Mama Natură, Cristina Ștefania pozează din ce în ce mai senzual. Tânăra are o mulțime de urmăritori pe Instagram, acolo unde-i încântă cu instanataneele din viața sa. După ce s-a arătat în repetate rânduri în costum de baie pentru a-și promova afacerea, iubita lui Speak demonstrează că arată la fel de bine și când e mai îmbrăcată.

Ultimele știri

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!