Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU SMILEY - 2013 - ACASA (PRO FM EDIT 2)

Știri

Britney Spears. Foto: Getty Images

Britney Spears, imaginile care fac înconjurul lumii. Artista s-a filmat dansând cu o păpușă: ”Este fiica mea. Chiar semănăm!”

Britney Spears le-a stârnit amuzamentul fanilor săi după ce a făcut publice imagini în care apare dansând cu o păpușă despre care spune că este fiica ei.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas, în costum de baie pe iaht în Valencia. Cum arată azi Miss World din 2000

Priyanka Chopra este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe atât de la Hollywood, cât și de la Bollywood. Vedeta în vârstă de 39 de ani și-a încântat zilele acestea fanii cu câteva imagini „hot” din Valencia, Spania, unde filmează pentru serialul „Citadel”.

Naomi Watts and Deborra-Lee Furness attend the 2020 AAA Arts Awards

Kylie Minogue, primele declarații după ce s-a aflat că se întoarce în Australia după 30 de ani: ”Părinții mei sunt în culmea fericirii!

Kylie Minogue a oferit primele declarații după ce s-a aflat că urmează să se întoarcă în țara natală, după 30 de ani trăiți în Marea Britanie. Astfel, cântăreața a mărturisit că părinții ei sunt în culmea fericirii.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Camila Cabello a găsit partenerul perfect în Shawn Mendes. Este cel care o ajută cel mai bine să gestioneze anxietatea

Camila Cabello și Shawn Mendes, doi dintre cei mai de succes cântăreți din nou generație, formează un cuplu de doi ani. Onestitatea este principalul lucru care le face relația să funcționeze, dar și faptul că mereu se pot încrede unul în celălalt.

deliamain

Delia, o nouă apariție controversată pe rețelele sociale. Cum arată ținuta care a stârnit o serie de reacții din partea fanilor

După ce și-a surprins fanii cu o serie de fotografii îndrăznețe, în care își arăta formele armonioase, Delia a revenit la hainele largi, care îi acoperă corpul în întregime, stil vestimentar adesea criticat de fanii din online.

anamaria prodan

Anamaria Prodan, într-o rochie mulată pe corp, care i-a venit ca turnată. Impresara a fost însoțită de fiul cel mic la o gală

Anamaria Prodan a afișat un zâmbet larg în cadrul unui eveniment unde a fost premiată pentru rezultatele din lumea fotbalului. Gala Excelenței a fost ocazia perfectă pentru ca aceasta să se afișeze într-o ținută elegantă. Laurențiu Reghecampf nu a însoțit-o, dar a lăsat-o în grija fiului cel mic.

beyoncemain

Beyonce, răvășitoare într-o rochie mulată, din catifea neagră. Cât de bine arată artista la 40 de ani

Beyonce este urmărită de o comunitate de 212 milioane de urmăritori pe rețelele sociale, iar de curând, aceasta și-a impresionat fanii cu ținuta purtată la un eveniment din Londra, stârnind o serie de reacții din partea acestora.

Ultimele știri

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!