Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU SMILEY - 2013 - ACASA (PRO FM EDIT 2)

Știri

karmen

Mix perfect între eleganță și senzualitate. Karmen, apariție răvășitoare într-o rochie cu transparențe

Tânără și în pas cu moda, Karmen reușește mereu să arate ca scoasă din cutie. Pentru un eveniment recent, cântăreața a impresionat cu o nouă ținută ce a creat un mix perfect de eleganță și senzualitate.

Campanie vaccinare Digi

Peste 500 de persoane imunizate la centrele mobile organizate de Grupul DIGI

Grupul DIGI continuă acțiunile de imunizare colectivă și ajunge astfel la peste 500 de persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, în cadrul celor trei campanii desfășurate până în prezent. Compania a amenajat joi, 7 octombrie, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică București și Centrul Medical Dr. Furtună Dan, un nou centru mobil într-unul dintre sediile Grupului din București, destinat angajaților DIGI și familiilor acestora.

Selena Gomez

Selena Gomez, o nouă schimbare de look. Artista și-a vopsit părul și e încântată: ”Am revenit!”

Selena Gomez adoră schimbările de look și a dovedit acest lucru de curând, când le-a dezvăluit fanilor că a revenit la părul blond.

Kylie Minogue

Kylie Minogue, spectaculoasă la 53 de ani. A strălucit la un eveniment în Londra într-o rochie mulată din șifon roz

Kylie Minogue a atras toate privirile la premiile Golden Vines, eveniment ce premiază cei mai buni producători de vinuri fine din lume, ce a avut loc în Londra.

theo rose

Theo Rose, prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus. Artista a uimit cu rochia îndrăzneață purtată la un eveniment

Nici Theo Rose nu a scăpat de Covid-19. Artista a stat în izolare după ce s-a infectat cu noul coronavirus, însă, de îndată ce s-a vindecat și a putut ieși din casă, a și bifat primul eveniment monden. Theo a fost una dintre cele mai îndrăznețe apariții de la Gala Excelenței.

ghenea

Mădălina Ghenea, mereu în centrul atenției. Actrița s-a fotografiat în pantaloni scurți, pe un scuter electric: ”Ești grozavă!”

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției, iar de curând a făcut publice imagini inedite.

Vladuta Lupau și soțul ei, Adi Rus

Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei. Cântăreața, în culmea fericirii: ”Nu mă așteptam deloc, a venit mai repede!

Vlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică de petrecere, a avut parte de o surpriză uriașă. Artista și soțul ei, Adi Rus, au sărbătorit doi ani de căsnicie, iar acesta i-a făcut cadou o mașină de lux, în valoare de zeci de mii de euro.

Ultimele știri

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!